HATTARAN SÄVYISIÄ UNELMIA

Kuvat Juuli Rönkä
Cashmere pipo, huivi & neule / Santosh
Jeans / H&M
Eyewear / Ray Ban
Laukku / Gucci

Odotan jo nyt innoissani kevättä ja tulevaa kesää ja unelmoin lämpimästä auringosta. Ei mikään ihme, kun katsoo sääennusteita, jotka näyttää tälle viikolle arktisia lukemia…:D Kuvissa näkyy uudet ja lämpöiset asusteeni, joissa väreinä on trendikäs ”blue jeans”. Kaikki sinisen sävyt ovat edelleen tosi in ja sopivat hyvin myös lumisiin keleihin. Itse asiassa tykkään käyttää pipoja ja kaulahuiveja ympäri vuoden esimerkiksi viileinä kesäiltoina. Juteltiin just frendien kanssa, että kesä menee niin sanotusti neljän vuoden sykleissä. Nyt on ollut niin kylmä talvi, että minulla on kova luotto siihen, että saadaan tänä vuonna kunnon helteet ja intiaanikesä. Pitkä kuuma kesä 😉

Hyvä selviytymiskeino paukkuviin pakkasiin on pukeutua neuleisiin, joita omistankin “muutamia”. Laadukkaalla neuleella on pitkä ikä ja sitä voi käyttää monessa eri tilanteessa. Kuvassa näkyvä Santoshin paita on 100% kashmiria ja se tuntuu todella hyvältä ihoa vasten. Neuleissa pidän eniten kauniista ja pehmeästä luonnonvalkoisesta sävystä, sillä sitä voi helposti yhdistellä, se on klassinen ja tyylikäs. Kevättä kohden näkyy myös erittäin paljon erilaisia pastellin ja hattaran sävyjä, jotka tuovat ihanaa piristystä ja raikkautta pukeutumiseen.
Tein viime viikolla tämän kauden toisen kevätostoksen. Tanskasta löysin pari viikkoa sitten kauniin boheemin tyttömäisen keltaisen pitkän mekon ja viime perjantaina mukaani lähti Zarasta luonnonvalkoinen mekko pitkällä helmalla. Voi kunpa kadut olisivat jo kuivat. Helmat hulmuten ja bootsit kopistellen kävelisin katuja pitkin alas rantaan hakemaan lakujäätelöä Pappagallon jätskikiskasta.
xx Didem

6 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *