HEAT WAVE

 

Nukuin alkuillasta kolmen tunnin päikkärit. Näin jopa unia. Silloin seitsemän aikaan illalla, kun vatsa oli täynnä hyvää ruokaa ja ylläni oli jo yökkärit ja pehmosukat, pieni lepo muhkealla sohvalla tuntui loistoidealta. Päikkäreistä herääminen on ihan parasta silloin, kun tietää, ettei ole kiire mihinkään, eikä tarvitse tehdä mitään. Korkeintaan kävellä jääkaapille ja takaisin peiton alle, jos siltä tuntuu. Täydellinen päätös tälle viikolle.  Aikuisen pitäisi nukkua 7-9 tuntia yössä. Aina se ei onnistu, jolloin päiväunista on oikeasti hyötyä. Kymmenen minuutin lepohetki päivässä kohentaa mielialaa, vaikka ei sulkisi edes silmiä. On myös tutkittu, että pidemmät nokoset edistävät luovuutta. Taisin tänään olla syvässä unessa, REM -tilassa, jolloin ihminen näkee eniten unia.

Heat wave, I’m so ready for you. Olen niin iloinen, että viimeiselle viikolle on luvattu kunnon helteet. Tänään päälleni valikoitui tämä kaunis kukkamekko Zarasta. Ei ollenkaan paha työskennellä koneella tällä terassilla.

Mukavaa uutta viikkoa sinne Suomeen! Ensi maanantaina istunkin varmaan taas Kuumassa näpyttelemässä ja ihmettelemässä 🙂

xx Didem

2 Responses

  1. Hei Didem?mistä ja kenen suunnittelijan ovat buutsisi. Ovat fantastisen ihanat??? Saako niitä Suomesta?

    1. Kiitos Hanna <3 Buutsit ovat Alexander mcqueenin ja ovat kyllä hienot. Yleensä joku aina kehuu niitä kun laitan ne jalkaan ja lähden ulos. Omani ostin Stockalta keväällä 🙂 Helsingin keskustan Stockmann myy kyseistä brändiä. Toki valikoima on aika pieni.

      xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *