HEEY YA!

Photos by Janita Autio

Kuvista välittyy sellainen pirtsakka energiapommia, joka on mielissään ihan jokaisesta asiasta ja kokee, että kaikki on just niin täydellisesti kuin voi olla. Kuvat on otettu hei sunnuntai aamuna Tampereen Ilves hotellissa, ennen kotiinlähtöä. En tiedä mistä mun kaikki energia kumpuaa? Vauhdikas viikko ainakin ollut tällä mimmillä. Töitä, vapaa-aikaa, hyviä energioita ja kivoja uutisia, jota en vielä saa paljastaa.

Tänään kuvattiin Kristiinan kanssa taas videota studiossa duuniprojektia varten. Olen nyt ensimmäistä kertaa vähän sivusta seurannut videon editointia ja pakko sanoa, että on siinä aikamoinen homma. Kuvien muokkaaminen tuntuu ihan lasten leikiltä, videon editoinnin rinnalla ja onhan ne tietty kaksi täysin eri asiaa. On kuitenkin ollut mieluisaa puuhaa tehdä liikkuvaa kuvaa.

Eilinen aamu alkoi Samsøe & Samsøe -vaatemerkin pressiaamiaisella Urban A -liikkeessä. Merkin syysmallisto 2016 on yksinkertainen skandinaavisella vivahteella. Mallistossa yhdistyvät autenttisuus ja hienovarainen luksus. Kuinka monelle tämä merkki on tuttu? Samsøe & Samsøe on siis tanskalainen merkki, jota myydään Urban A:ssa. Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja heillä on siis aivan ihania neuleita, nahkatakkeja, pipoja ja mekkoja. Tulen esittelemään myöhemmin blogin puolella suosikkejani mallistosta, mutta käykää jo nyt katsomassa mitä vaatteita heillä on. Te jotka vielä etsitte sitä täydellistä syysneuletta, niin tältä brändiltä sellainen löytyy varmasti. Trust me! Urban A:ssa on muutenkin raikas sisustus ja tunnelma, uuden lookkinsa ansiosta. Liikkeestä löytyy pieni kirjannurkkaus, jossa voi selailla kirjoja ja mikä parasta, vaateliikkeestä voi myös ostaa kukkia.

Minä jatkan päivää nyt sähköpostien vaastaamisella, jonka jälkeen haen kaupasta lasagne ainekset iltaa varten. Siskoni, enoni perheineen tulee meille viettää iltaa tänään.

xx Didem

18 Responses

 1. Ihania kuvia! Pretty you <3 Mistä kuvien musta paita on ja hei julkaisetko blogin puolella kuvia se valkoinen asu päällä?

  1. Thanks to you ?
   Kuvien musta paita on Zarasta ja sit vaan leggarit. Julkaisen blogin puolella valkoisen asun loppuviikosta tai ensi viikolla. Tämä musta neule muistuttaa aika paljon sitä valkoista neuletta. ❤️❤️

 2. Ihana, kun sulla on aina niin erilaisia kuvia, kuin muilla! Nämäkin niin energisiä ja pirtsakoita! ? Olisi kiva jos voisit taas joskus järkätä jonkun tyyppisen lukijatapahtuman, kun en oo päässyt sua koskaan tapaamaan, vaikka kuinka haluaisin.

  1. Kiitos niin paljon. ❤️ Ihania lukijoita minulla. Juurikin sen takia minun pitäisi pitää teille joku exclusiivinen blogitapaaminen vaikkapa loppusyksystä. ??

 3. Selailin tänään sun blogia ja vanhoja postauksia. Huomasin, että oot saanut aikasemmin paljon kurjempaa palautetta. Nykyään sulla on kivoja kommentteja ja paljon kehuja. Onneksi, ei kukaan kuraa koko ajan jaksa. Sitten eksyin lukeamaan juuri noita keskustelupalstoja. Tuli ihan paha mieli miten ihmiset siellä laukoo sellasia juttuja. Kyseessä vielä vauva.fi palsta, jossa aikuisia naisia ja varmaan paljon äitejä. Ihan kummallista miten voi noin alas vajota aikuiset ihmiset. Pääasia, että nykyään sulla on kasa ihania lukijoita ja ne ilkimykset jääneet taka-alalle!

  1. Samaa minäkin olen kummastellut. Olen itsekin oppinut vuosien varrella vaikka ja mitä. Provosointi on tiettyyn pisteeseen saakka ok, mutta joskus tietty olisin voinut jättää joitain asioita sanomatta. Alussa kaikki oli niin uutta ja päästin suustani lauseita, jotka eivät ehkä olleet aina ihan loppuun mietittyjä. Onneksi ihminen kehittyy ja oppii virheistään. Minunkin blogini on vasta viimeisen vuoden aikana ehkä löytänyt oikean suunnan. Muoti ja lifestyle on se johon keskityn. Minulla on tänä päivä ihan mielettömiä lukijoita ja ihmettelen asiaa aina silloin tällöin. Saan teistä tosi paljon energiaa ja draivia puskee eteenpäin. Netti on täynnä ilkeitä anonyymejä ja kiusaajia on aina. Sille ei voi mitään. Harmi vaan että elämäni aiheuttaa niin paljon pahaa mieltä ja vihaa joissain ihmisissä.

   xx ❤️❤️

 4. Kivoja kuvia, mutta pakko sanoa, että päähuomio meni siihen, kuinka pompit sängyllä kengät jalassa. Ja kyseessä vielä hotellipeti. Apua…

  1. Voi ei ?? olis tietty voinut heittää kengät nurkkaan ennen kuvaamista, mutta kaikki tapahtui niin nopeasti. Oltiin just lähdössä ulos huoneesta kun Janitalla tuli tää idea. Varmaan ensimmäinen ja viimeinen kerta kun hypin kengät jalassa sängyn päällä. ?

 5. Ihania ilopilleri kuvia! Sulla ei oo ollut pitkään aikaa mitään kyselypostausta, joka olis hauskaa! Tein sit ite sulle tälläsen “kumpi” kyssärin ?
  Loccitane-Bodyshop
  Pasta-Riisi
  Kampaamotuotteet-Markettituotteet
  H&M-Mango
  Adidas-Nike
  Suomileffat-Jenkkileffat
  Bomber-Nahkatakki
  Karkki-Suklaa
  Korkkarit-Lenkkarit

  1. Vitsi nää sun kyssärit on hyviä!! Ei ihan helppo vastata ?? vastaan näihin, kun pääsen kotiin. Olen just menossa hakemaan Lucaa päiväkodista.

  2. Let’s go!! ✌?️??
   Loccitane
   Riisi
   Markettituotteet (käytän molempia)
   H&M
   Tällä hetkellä Adidas ?
   Nyt tuli vaikea. Katson vähän leffoja, mutta katson molempia.
   Nahkatakki
   Karkki
   Korkkarit ja lenkkarit ? Ei pysty valitsee. Huoh ??

 6. Saitko Samsøen tuotteet ihan ilmaiseksi? Välillä mietin ostaisitko oikeasti tuotteita, jota saat vai otatko ne vain mainostamisen ilosta?

  1. Hyvä kommentti. En koskaan mainosta mitään vaan sen takia, että se on saatu. Seison 100% tämänkin merkin takana ja suoraan sydämestäni kirjoitin heistä noin positiiviseen sävyyn, koska rakastuin merkkiin. Jos näkisit heidän valikoimansa ja tiedät mun pelkistetyn tyylin, niin ymmärrät miksi pidän merkistä. En laita koskaan päälleni sellaista, josta en pidä tai joka ei sovi itselleni. Tämä on hyvä muistaa. ?❤️

 7. Samsøe & Samsøe:lla näytti olevan tosi kivoja takkeja kun netin kautta katselin, mutta ovat valitettavasti liian hintavia minulle. Monet 200-300 e.

Leave a Reply

Your email address will not be published.