HELLO CALIFORNIA

Kuvat Sara

 

Heipat Santa Monicasta. Saavuttiin tänne eilen ja tämä päivä mennyt tyttöjen kanssa poolilla, kunnes valtava sumu peitti koko taivaan ja päätettiin päättää poolipäivä siihen. Täällä rannikolla on yleistä, että aurinkoinen päivä voi yhtäkkiä muuttua sumuiseksi. Sain jonkun flunssan matkan aikana, joten olo on vähän tukkoinen. Matkamme taittui ongelmitta ja pakko kehua Lucaa taas. Olen niin ylpeä hänen käytöstavoistaan ja kärsivällisyydestä näinkin pitkillä lennoilla. Yövytään hotellissa täällä Santa Monicassa. Hotelli on Ocean Boulevardilla Pieriä vastapäätä, joten näkymät on aika hulppeat ja Californian auringonlaskua ei voita mikään.

Nyt vähän lepoa. Nukuin viime yönä 10 tunnin yöunet. En muista milloin viimeksi olen nukkunut näin sikeästi ja hyvin. Tosin olin kyllä myös aivan loppu.

Täällä olisi tarkoitus olla muutama viikko ja otan mielelläni vastaan postaustoiveita, jotka liittyy Californiaan 🙂

xx Didem

10 Responses

 1. Asupostaukset ja ruokapaikkavinkit tervetulleita. 🙂 Sun uusi tukka on tosi tyylikäs!

  1. Eli samoilla linjoilla ollaan 🙂
   Kiitos paljon, pidän itsekkin tykkään uudesta tukastani.

  1. Hei rakas <3 Housut on Nelly.com (samettia ne ei ole) 😀 Voisi tulla aika kuuma poolilla!

 2. Olisi ollut kiva, jos olisit tehnyt pakkaus postauksen. Kiinnostaa parhaat tuotteet auringossa ja miten huolehdit hiuksistasi. Kaikki asu postaukset kivoja ja arkiset jutut 🙂

  1. Tällä kertaa en tehnyt pakkaus postausta, koska niitä on tullut tehtyä jonkun verran. Löytyy siis arkistosta 🙂 Tälle reissulle pakkasin myös vapaammin mukaan vaatteita. Yleensä mietin sisällön tarkkaan ja lopputulos on minimalistinen ja hyvin harkittu.
   Hiustenhoidosta tein just postauksen. Löytyy täältä: https://bydidem.com/2017/11/24/naisen-kruunu/
   Hoidan hiuksiani ihan samalla tavalla täällä kuin kotonakin. Täältä tarttuu usein kuitenkin mukaan uusia hiustenhoito/kosmetiikka tuotteita kotiin 🙂

   Kiitos vinkeistä, samoilla linjoilla ollaan!

   xx

 3. Tiedän että olet hoikka luonnostaan, mutta onko oikeasti omasta mielestäsi kaunista tuollainen riutunut luuranko-kroppa, missä kaikki vaatteet roikkuvat päällä, eikä laskeudu kauniisti tai pysy ryhdikkäästi päällä? Omaan silmääni voisit muutaman kilon ottaa lisää, olisi ehkä parempi esimerkkikin nuorille lukijoillesi. Ja en kirjoita tätä kommenttia kateellisuudesta, olen itsekin hoikka ja timmi, mutta näyttää siltä kun painaisin alle 50kg ja se menee jo hieman sairaalloisen laihaksi..

  1. Heippa Jenna!

   Ymmärrän, että olet aidosti huolissasi. Painoasioihin on helppo puuttua (varsinkin hoikkien kohdalla), eikä minua haittaa painostani puhuminen, koska olen sinut vartaloni kanssa. Olen pieni ja tykkään usein käyttää löysiä vaatteita, jonka takia näytän helposti vielä pienemmältä. Ei ehkä imartelevin kombo, mutta minulla on hyvä ja itsevarma olo, joka on se kaikista tärkeintä. Toivon, että olen hyvä esimerkki lukijoilleni ihan vaan sillä, että elän terveellisesti ja puhun terveellisten asioiden puolesta, sekä itsetunnon kehittämisestä. Jokaisen vartalo ja ulkonäkö on erilainen ja mielestäni pitäisi ennemmin keskittyä luomaan nuorille sellainen ympäristö, jossa ulkonäköpaineet ja vartaloihanteet ei olisi niin suuressa roolissa. Minulla on pienet rinnat ja jollain toisella joka on saman kokoinen kuin minä voi olla isommat, joka heti muuttaa ulkomuotoa.

   Keskustelin salillani personal trainerin kanssa, joka kertoi minulle kuinka paljon nykyään käy nuoria tyttöjä hänen tunneillaan treenamaassa vain pakaroita, koska haluavat olla Kim Kardashian -klooneja. Tytöt suoraan kysyvät kuinka saada sellainen peppu! Ja kun hän on keskustellut näiden nuorten tyttöjen kanssa, niin heillä ei ole edes kiinnostusta oppia kokonaisvaltaisesta kehonhuollosta yms..Sellainen on huolestuttavaa.

   Loppuun sanon vielä, että voin hyvin vaikka mielestäsi näytän riuhtuneelta. Se on tärkeintä <3

   Mukavaa sunnuntaita!

 4. Hei! Olen käynyt viimeksi la:ssa 10v sitten ja rakastuin täysillä californiaan ? Olisi huippua lukea majoituksista ja ruokapaikoista koska paljon on jutut muuttuneet 10v:) ihanaa reissua nauti! Pian on tarkoitus lähteä losiin tammikuussa

 5. Mun on kyllä pakko sanoa, ettei Santa Monica sävähdyttänyt. Ei ranta eikä Pier. Jotenkin sellaista tutistihälinää eikä mitään kaunista. Olisi hauska nähdä sinun silmin Santa Monica, mistä siellä pidät ja liikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.