HELLO

Photos by Janita Autio

Tässähän on vierähtänyt muutama päivä erilaisten “kesäjuhlien” parissa. 😀 Koneen olen pitänyt visusti kiinni muutaman päivän ja antanut vaan mennä  täysillä. Tällaisina päivinä ei vaan voi istua himassa. No tänään mun juhlat on juhlittu, vaikka Suomi voittaisikin, mutta pakko sanoo, että on ollut ihan huikee viikonloppu.

Torstai alkoi Supergan tilaisuudella Stockalla. Ihania värejä tulossa kaupan hyllyille. Torstai päivä meni siis vielä duunin merkeissä. Kävin tutustumassa Rogue Agencyyn. Olen tekemässä yhteistyötä ihanan ystäväni Maryamin kaa, joten kivoja juttuja tulossa. 🙂

Torstain Magnumin bileistä varmaan näittekin jotain kuvia sosiaalisessa mediassa. Ainakin Julian blogista löytyy mageita hetkiä Magnum juhlista. Sharon loihti mulle taas kauniin smokey eye meikin, joka sopi täydellisesti sen illan lookkiin ja teemaan #releasethebeast. Jos ette vielä tiedä minkänäköisenä sitä ollaan oltu liikenteessä, niin instagramissa löytyy pari poseerauskuvaa. Magnumin jälkeen, oli Teatterin vip bileet, jossa ilta jatkui.

Joku tais ehkä snäpeistä huomatakkin, mun ja Pupulandia Jennin bondauksesta. Me ollaan nähty monta kertaa, mutta ei vaan olla juteltu sen kummemmin. No torstaina tutustuttiin ja bondattiin. Päätettiin perjantaina vielä jatkaa ja juhlistaa tätä uutta bondia. 🙂 Ensi kerralla Jenni vie mut sen mestoille. 😉

Eilen vietettiin Lauran yllätyssynttäreitä. Ihan huikee päivä ja ilta tyttöjen kaa. Ensin brunssi Storyssa, sit vähän lätkää ja shamppista HSR:ssä. Synttärijuhlat huipentui ELA showlla Hartwallilla.

Kaikkea ihanaa, kevyttä ja easygoing elämää ollut, mutta, NYT kaipaan jo hetkeksi takas arkeen. Odotan jo maanantai aamua. Ensi viikolla tiedossa ehkä elämäni siistein muotinäytös, jota pääsen tsiigailee. Myös paljon treeniä ja normaalia bloginpäivitystä tiedossa. Eli ihan kiva viikko tulossa.

Mitä sinne kuuluu hei? Ollaanko näitä lämpimiä kesäpäiviä vietetty myös siellä?

Seuraavana meen suihkuun. Kasvoillani on kasvonaamio ja kohta alkaa vartalokuorinta. Kerran viikossa kuorin ihoni. “Harjaan” sitä kunnolla, jotta verenkierto lähtee liikkeelle. Parasta on aloittaa uusi viikko fressinä.

Kiitos ja näkemiin! Huomiseen.

xx Didem 

11 Responses

 1. Kuulostaa siltä, että mimmi on ollut vauhdissa.Onko poika sun vanhemmilla hoidossa, vai onko isukin kanssa kotona, mun mamma bilettää?
  Itse sitä oli aikoinaan morkkis, jos oli pitkään pois äidin roolista.Toki sitä on vlillä pakko päästä ulos. Mä odotan,että tulis niitä lastenlapsia , ja voisi hoitaa kun on vielä suht nuori ja jaksaa…ei vaan kuulu…Lämmintä viikkoa täältä Riksusta.

  1. Joo oltiin siis mieheni kanssa yhdessä. Käydään yleensä yleensä yhdessä ulkona. En tykkää käydä yksin. Luca oli vanhemmillani. Nyt on tosi paljon kaikenlaisia eventtejä ennen kesälomaa, että kaikkiin en edes voi osallistua. Tänä viikonloppuna sattui olemaan kahdet synttärit ja pari tapahtumaa. Ei mulla tuu morkkista, tiedän että Luca on mielellään isovanhemmilla ja olen heistä erittäin kiitollinen. Ei ole mikään itsestäänselvyys, että on niin läheiset isovanhemmat.

   Vaikka valvon ja pidän hauskaa niin en “dokaa”. Eli periaatteessa mulla ei koskaan oo darraa tai huonoo oloa. Tykkään olla ihmisten ilmoilla, kuunnella musiikkia ja tanssia ? Mut parasta on kotona hengailu perheen kanssa.

   Aurinkoista viikkoa ❤️

 2. Sä olet kyllä niiiiin kaunis ja inspiroiva! Katselin sun vanhoja postauksia ja oon ihan häkeltynyt, että kuinka malliainesta olisit! Ihanaa päivänjatkoa sulle! <3

 3. Vitsit sä inspiroit mua leikkaamaan hiukset just tollasiks ihan hieman hartioiden yli ulottuviksi. Inspiroit mua myös pukeutumaan just niin kun haluun. Mulla oli aina ollut tosi pitkät hiukset, mutta nyt rakastan mun uutta freshiä tukkaa! Oot ihana, ei muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.