HETKEN KAUNEUS

Kuvat: Enni

Kiitos palautteesta, jota sain viime postaukseen. Kuulen teitä kyllä ja yritän saada jatkossa vähän enemmän sielua ja luonnetta postauksiin. Pahoittelut, jos se on ollut kadoksissa. Nyt kesällä tuntuu, että mieleni on koko ajan vain kesälomalla ja keskityn ihan muihin asioihin. Aikakin on ollut vähän kortilla.

En usko, että palaan enää yhtä avoimeen kirjoitustyyliin, jota blogin alkuvaiheessa harrastin. Olin nuori ja kokematon. Silloin kirjoitin asioista, miettimättä sen enempää. Kärkkäät mielipiteet ja provosoiva kirjoitustyyli on mennyttä aikaa. Tarkoitukseni ei ole ärsyttää ketään. Yleensä sellaiset postaukset ovat tietenkin ne luetuimmat ja mielenkiintoisimmat. Sille tielle en kuitenkaan enää lähde. Vanhoihin postauksiin on välillä hauska palata ja joidenkin tekstien ja kuvien kohdalla olisi tietysti voinut miettiä kaksi kertaa kannattaako ne julkaista, mutta toisaalta, ilman mielipidepostauksiani, en välttämättä olisi blogini kanssa tässä asemassa tänä päivänä. Mielipiteitä pitää kuitenkin olla ja kun olen muutenkin sellainen tyyppi, joka uskaltaa sanoa omat mielipiteensä ääneen tilanteessa kuin tilanteessa, niin miksi en sitä tekisi myös täällä välillä, hyvällä maulla kuitenkin.

Jos kirjoittaisin yhtä avoimesti kun aiemmin kirjoitin elämästäni, niin postauksen teko olisi toki paljon nopeampaa puuhaa, koska olen vähän sellainen, että mitä syvällisempi ja yksityiskohtaisempi aito tarina on kyseessä, niin sitä helpompi sitä on kirjoittaa. En kuitenkaan koe, että blogistani olisi henkilökohtaisuus hävinnyt. Kerron paljonkin päivistäni, perheestä, lapsista ja itestäni. Iän ja kokemusten myötä olen vain halunnut jättää tietoisesti pois jotkut asiat, jotka käsittelee tiettyjä osa-alueita henkilökohtaisesta elämästäni. En halua turhaa ärsyttää ketään. Sitä en ole oikeastaan koskaan halunnut, vaikka jotkut postaukset ovat olleetkin provosoivia. Haluan, että ihmisille jäisi hyvä mieli täällä käytyään, joko kuvista tai tekstistä.

Kunnioitan teitä lukijoita ja yritän parhaani mukaan kuunnella teitä. Toivottavasti tekin ymmärrätte miksi en jaksa/tai halua tuoda esille blogiin tiettyjä juttuja enää. Jotkut ihmiset pahoittavat mielensä niin herkästi. Haluan kuitenkin olla teille aina se rehellinen oma itseni mielenkiintoisella ja välillä vähän hömppä sisällöllä. Ehkä just se hömppä osuus on jäänyt pois viime aikoina ja se pitää saada takaisin. Tekstit saattavat välillä olla liian ajateltuja ja te lukijat huomaatte kyllä heti jos näin on 🙂

Pian meillä alkaa tyttöjen kattoterassi grillibileet, joten minun on pakko alkaa laittaa kamat kasaan ja vähän laittautuu. Ehkä törmätään tänään jossain Helsingin yössä!

Heheh..kirjoitin ton otsikon, ennen tekstiä, enkä nyt ehdi muuttaa sitä. Otsikolla ei ole mitään tekemistä kirjoituksen kanssa, mutta ei se haittaa 😀 Se tuli vaan mieleen tossa kun katsoin frendien snäppejä Summer Up -festareilta ja Sanni lauloi taustalla “tunnetko tän hetken kauneuden” …näinpä sitten ajattelin käyttää sitä sanontaa täällä. Onhan nyt “hetken kauneus” sellainen lumouttava kokemus. Okeei..ennen kun menee liian oudoksi, niin nyt mä lähden! Moikka <3

xx Didem

6 Responses

  1. Ymmärrän täysin Didem, hyvä että pidät yksityisyytesi, se on kultaakin kalliimpaa 🙂 Olet kasvanut ihmisenä, aikuistunut ja varmaan julkisuuttakin tullut enemmän ja sen myötä vastuu ja tietty varovaisuus. Hyvä niin! Olet hyvä roolimalli. Bless!!

  2. Moikka, muistelisin, että olet kirjoittanut ettet käytä silmänympärysvoidetta, mutta usein meikkaat kuitenkin vaan ripset ja kulmat? Voisitko siis suositella hyvää silmämeikinpoistoainetta? Kiitos 🙂

    1. smarketin rainbow-merkin silmämeikin poistoaine on yllättävän hyvä. kokeilemisen arvone hintaansa nähden :_)

Leave a Reply

Your email address will not be published.