HIDING

Photos by Janita Autio

Neule // Zara, Housut // H&M, Kengät // Adidas, Tupsu // Andiata, Laukku // Chanel, Aurinkolasit // Chanel, Bomber // Junkyard, Lippis // Yankees

Kun näytät väsyneeltä, naamassa ehkä näppylöitä ja hiukset ovat likaiset, koska et ole jaksanut pestä niitä, niin piiloudu lippiksen ja isojen aurinkolasien alle ja voit samalla leikkii, että olet mega hollywood stara, joka yrittää vain piiloutua papparazzeilta. 😀 jepjep.

En sentään ajellut ympäri keskustaa ajatellen olevani mikään stara, mutta pysyttelin kylläkin tuon lippiksen alla koko päivän. Rakastan päähineitä ja aurinkolaseja. Niiden alla näyttää aina hyvältä. Tämä asu oli muutenkin mukava ja leppoisa. Näytä jotenkin minikokoiselta. HAHA..onko se hyvä asia, niin siitä en ole varma.

Aurinkoista sunnuntaita tiput ja puput. En vieläkään ole ostanut niitä pimennysverhoja, piti tänään, mutta taidan kuitenkin skipata. Mun snäpissä (bydidemozgun) näette muuten tämän päivän asuni. Spring is in the air!

11 Responses

    1. Just eilen mietin, että laitanko ne myyntiin sinne mun kirppis sivulle. Ne on Ray Bain sellaiset samettiset. Tosi mageet kyllä ja erikoiset. Sen takia en myykkään niitä…vielä ainakaan. 🙂

  1. Mä kyllä tykkäilen. Lippis, bomber, addut ja tupsu. Kaikki mun suosikkeja! Ja tottakai upeet aurinkolasit.

  2. Mun yks sun lemppari asuista <3 onko housut vyötärölt joustavat vai ira kireet? Super kivat <3 +KAUNIS OLET

Leave a Reply

Your email address will not be published.