HIGHLIGHTS

Neule // By Malene Birger

Jeans // Zara

Lenkkarit // Ecco

Teppu // Chanel

 • Chanel perhe on kasvanut yhdellä käytännöllisellä yksilöllä. Uusi perheenjäsen on ollut jo aktiivisessa käytössä. Olin pitkään haaveillut repusta ja kun tämä kaunis yksilö tuli vastaan, ei päätöksentekoon kauaa mennyt. Minimalistina luovuin kahdesta käyttämättömäksi jääneestä laukustani. Näin ollen parempi mieli 🙂
 • Ja sit jos vilkaistaan vaatekaappiini, niin kesähepenet ovat siirtyneet taka-alalle ja vaaterekin ovat valanneet muhkeat neuleet, pehmeine väreineen. Syksyn uutuuksia ovat tämä mm by Malene Birgerin vaalea beige neule, jonka ostin myös mustana Urban a:sta. Neuleissa suosin nykyään enemmän laatua ja kestävyyttä. Aiempina vuosina hamstrasin erilaisia isoja neuleita halpaan hintaan, jotka muutaman kerran käytön jälkeen menivät nyppyisiksi ja ei käyttökelpoisiksi. Toki kaikki materiaalit kuluvat käytössä ja kalliimpien neuleiden kohdalla olenkin tullut tarkaksi ja huolehtivaisemmaksi.
 • Highlights. Hunajan väriset raidat ja kerroksittain leikattu hartialinjaan ylettyvä hiusmalli tuo eloisuutta, runsautta ja tuuheutta tukkaan. Kävin pitkästä aikaa Antonion ammattimaisessa hoidossa. He knows and he’s the best. Jos haluat mieleenpainuvan kampaamo elämyksen, niin varaa hänelle aika täältä.
 • Minusta on aika symppistä, että Luca nauraa unissaan. Tätä tapahtuu monta kertaa viikossa. Osaako joku uni ekspertti kertoa tästä lisää? Hyvä vai huono juttu? Näkeekö hän aina hauskoja unia, vai? 😀
 • Luca aloittaa ensi viikolla uuden harrastuksen. Olen pistänyt silmään Lucan suuren innostuksen piirtämistä, askartelua ja maalaamista kohtaan, joten ilmoitin hänet tällaiseen The little art school of Stefania de Dampierre, jonka tuttuni suositteli minulle. Opetus tapahtuu sekä englanniksi että suomeksi.
 • Parasta alkusyksyssä on kirpeän raikkaat aamut ja illat. Kevyt kerrospukeutuminen, koska aurinko ei enää lämmitä, kuuma kahvi ja cashmere huivit. Tähän vuodenaikaan viihdyn paljonkin ulkona ja puistoissa. Minulla on herkät korvat, joten joudun pian siirtymään pipoihin, jos lähden pidemmäksi aikaa ulos. Korvat jäätyy heti, jonka jälkeen alkaa kauhea päänsärky. Esimerkiksi kesällä pyöräliy, jos on liian tuulista, tuottaa hankaluuksia korvilleni.
 • Myös päiväkodissa siirrytään pikku hiljaa kerrospukeutumiseen.
 • Scarface. Täräytin viime viikolla oikean silmäkulmani portin kulmaan. Silmä on nyt jo paranemaan päin. Arpi on kokonaan parantunut, mutta luomi on vielä hieman tumma. Olisi voinut käydä hassummin. Jos jotain hyvää, niin ainakin on ollut hieman katu-uskottavuutta silmäni takia.
 • Työpäivä on nyt pulkassa ja kodin askareet tehty. Sytytän Balmuirin tuoksukynttilän, vaihdan pehmoisiin ja relaan loppuillan. Too lazy today.

xx Didem

4 Responses

 1. Mistä löysit tämän ihanan repun ja saako udella hintaa? Tekis kanssa mieli myydä laukkuja jos vaan vastaava löytyisi… IHANA!!! <3

  1. Ostin sen naapuriltani ? Ovh lähemmäs 4000 e
   Olen etsinyt Chanelin reppua pitkään. Tämä yksilö on täydellinen ?

   Olen itse hyvä luopumaan tavaroista jotka jää käyttämättä. Joten mun ohje on, uskalla ja raaski luopua kaikesta ylimääräsestä.

   ??

 2. Ihana reppu ? Oletteko muuten vielä yhdessä miehesi kanssa? Mainitset hänet niin harvoin nykyään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.