HIUSPOHJAN DETOX-HOITO

 KUVAT ANGELINA ILMAST
TEKOTURKIS / ELLOS (SAATU)
HOUSUT / WEEKDAY
PAITA / LIDL
LAUKKU / CHANEL

 

Oikein hyvää huomenta! Heräsin tuossa vähän ennen seitsemää. Tehokkain aika työnteolle ja meilien vastaamiselle on juuri tähän aikaa aamusta. Kunpa harrastaisin aikaisia aamuja vähän useammin 🙂 Yleensä valitsen parin tunnin lisäunet tämän sijaan. Tässä sitä kuitenkin nyt ollaan, energisenä aloittamassa uutta ihmeellistä päivää.  Kahvikapselini loppuivat eilen, joten keitin pitkästä aikaa kunnon suodatinkahvia kahvinkeittimelläni, joka on harmillisesti jäänyt kaappiin pölyttymään, sen jälkeen kun kahvikapselit löysivät tiensä tähän taloon. Pitkään vannoin hyvän suodatinkahvin puolesta ja juon mustaa tavallista kahvia edelleen paljon. Pari vuotta sitten suodattimella varustettu kahvinkeitin oli isokin trendi maailmalla. Nespresson kapselit ovat kuitenkin helpompi vaihtoehto taloudessa, jossa ainoastaan yksi henkilö juo kahvia. Kapselit ovat nopea tapa valmistaa laadukasta kahvia, vaikka hintaa onkin enemmän.

Lupasin kertoa vähän hiuspohjalle tarkoitetusta Detox -hoidosta, jota kokeilin eilen ensimmäistä kertaa. Olen erilaisia hoitoja rakastava ihminen ja kuten tiedätte, niin olen myös super tarkka hiusten sekä ihonhoidosta. Edellämainitut ovat kaksi tärkeintä asiaa itselleni, kun puhun kauneudesta ja itsestäni huolehtimisesta. Minulla ei ollut sen kummempia odotuksia tästä Detox-hoitorituaalista, vaan menin avoimin mielin kokeilemaan, vaikka itselläni ei esimerkiksi ole hiuspohjaongelmia. Hoito sopii kaikille ja tätä suositellaan myös kaikille hiustyypeille. Se poistaa tehokkaasti rasvan ja epäpuhtaudet. Varsinkin nyt kesän jälkeen kampaajani Henna suositteli tätä.

Hoito antaa kirkkautta ja sellaista ihanaa pehmeyttä hiuksiin. Ensin minulle laitettiin savinaamio + entsymaattinen kuorinta, jonka jälkeen hoito jatkui hiuspohjanaamiolla ja ampullilla. Tämä aktivoi hiuspohjan aineenvaihduntaa ja samalla rauhoittaa hiuspohjan. Vannon, että tuntui kun pääni leijui hoidon jälkeen. Edelleen hiuspohja tuntuu todella kevyeltä. Voisin kuvitella, että hoito lieventää myös stressiä ja pääkipua. Rentouttava ja pitkä päähieronta on olennainen osa koko hoitoa. Eli suosittelen lämpimästi! Lopuksi vielä napsittiin pari cm latvoista. Hiukseni kasvaa todella nopeasti ja uskon sen osittain johtuvan hyvästä hiustenhoidosta. Suihkun yhteydessä hieron aina päänahkaa ja pesen hiukseni kaksi kertaa shampoolla. Aina ei ole ollut näin ja se on vaatinut vuosia, että olen päässyt tähän tulokseen hiusteni kanssa.

Viikkooni on siis mahtunut kaksi tällaista hemmotteluhetkeä. Maanantaina kävin hieronnassa. Minulla piti olla kuvaukset, mutta kaatosateen takia ne peruuntuivat, ja kalenteriin jäi pari tuntia vapaa-aikaa. Soitin Naminaan ja sain ajan 90 minuutin kokovartalohierontaan. Tällaiset ylimääräiset rentouttavat hetket tasapainottavat hyvin liikkuvaa arkea.

Seuraavaksi herätän Lucan ja jatkan tätä hyvin alkanutta aamua puuron keittämisellä.

ps. Kuvat on otettu heti hoidon jälkeen 🙂 Mitä pidätte tästä ihanasta tummanruskeasta tekorukiksesta? Mielestäni se on upean värinen.

 

xx Didem

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *