HUBLOT HELSINKI LOUNGE

Photos by Janita Autio

Olin viime viikolla juhlistamassa Hublot kellomerkkiä kansainvälisen luksuksen huipulta. Westerback avaa Hublot -kellojen osaston myymälässään Helsingin Keskuskadulla. Westerbackin Hublot kasvona aloittaa hiphop-artisti Jare Tiihonen, eli Cheek.

Lanseerausjuhlissa oli ylellinen ja lämmin tunnelma. Mikael Gabriel nousi lavalle alkuillasta ja vieraille tarjoiltiin samppanjan lisäksi Finlandia Caviarin kaviaareja ja ostereita.

Tilaisuuden jälkeen tutustuin paremmin kellonmerkkiin googlen ja tiedotteen avulla. Sveitsiläisen Hublot -kellomerkin perusti vuonna 1980 italialainen kelloseppä Carlo Crocco. Se saavutti saman tien suosiota Espanjan hovissa. Hublot on tehnyt paljon yhteistyötä huippu-urheilijoiden kanssa. Myös maailmalla kellot ovat tulleet tunnetuiksi Jay-z:n ja Kanye Westin kaltaisten artistien suosikkeina.

Käykää Westerbackassa tutustumassa heidän valikoimaansa. Heiltä saa ajankohtaista luksusta. Jokainen meistä tarvitsee vähän luksusta. Vaikka se toteutuisi vain vitriinin läpi.

Kuullaan myöhemmin vielä.

xx Didem

One Response

  1. Miten otit lapsen mukaan blogi tapahtumaan vai olitko blogin kautta messis tuol? Ja ootteks Mikun kans ihan kavereita vai törmäsittekö vain tuolla? 🙂 Näytti huikeen kivalt tapahtumalt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.