HUHTIKUUN SUOSIKIT

 

 

  1. MAC STROBE CREAM. Kokeilin tätä tuotetta ensimmäisen kerran marraskuussa, jonka jälkeen olen ihan hurahtanut tähän. Tuote heleyttää kasvoja ja toimii hyvin myös meikkivoiteen alla. Voi käyttää myös kasvojen korkeissa kohdissa tuomaan lisähohtoa tai vaikka pelkästään iholla antamaan kuultavan lopputuloksen. Minä käytän tätä jälkimmäistä konstia 🙂
  2. LANCOME BLUSH SUBTIL. Poskipuna on kerrostettava, heleyttävä ja hyvin puuterinen. Sävy sopii tosi hyvin suomalaisen iholle. Koska minulla on hieman oliivinvärinen iho, niin poskipuna näkyy ihollani persikan sävyisenä.
  3. MAC BROW SET. Jokapäiväiseen rutiiniini kuulu kulmien muotoilu. Siistin kulmat ihan muutamassa minuutissa, mutta jos aiemmin kävelin ulos tekemättä niille mitään, niin se on muuttunut ja nykyään kulmista on tullut kasvojen tärkein kohta. Yleensä minulle riittää se, että harjaan ja stailaan kulmat Macin läpinäkyvällä geeliharjalla. Jos olen lähdössä ulos ja teen myös vahvemman silmämeikin, niin silloin käytän värillistä kulmakynää geeliharjan lisäksi, jolla täytän kulmiani. Omat kulmani ovat aika täyteläiset ja tummat, joten periaatteessa harjaaminen vain riittää.
  4. FLATTERED. Ruotsalainen kenkäbrändi, jolle Linda Juhola on suunnitellut oman kenkäparin. Yleensä jalkani ei pysy tuollaisten kenkien sisällä ollenkaan, jonka takia harvemmin olen hankkinut vastaavanlaisia kenkiä. Pitkä ja kapea jalkani kuitenkin pysyy hyvin näissä ja odotankin kuivempia ja lämpimämpiä kelejä, jotta pääsisin myös ulos tepastelemaan. Black is safe 😉
  5. SORBET POP. Clinique x Marimekko on tehnyt yhteistyössä Splash Lip Gloss + Hydration kosteuttavan huulikiillon. Sain tämän noin kuukausi sitten testattavaksi ja se on siitä lähtien kulkenut mukana laukussa. Mieto sävy, eikä kiilto jää tahmaiseksi.
  6. BY MALENE BIRGER -neuletakki. Minulla on vain hyviä kokemuksia By Malene Birgerin vaatteista, varsinkin neuleista, joten päädyin tässäkin kyseisen brändin hiekansävyiseen neuletakkiin. Neuletakit ovat niin monikäyttöisiä ja oiva valinta basic neuleen rinnalle talvipäiviin tai viileisiin kevät/kesäiltoihin. Neuletakki näyttää aika kivalta vaikkapa nahkatakin alla. Helppo arkivaate.
  7. WELLA FUSION. Hiuksia hemmottelen kerran viikossa Wellan Fusion hiusnaamiolla. Tuotetta ei tarvitse kuin ihan vähän vaan ja se tekee ihmeitä. Tuoksuu myös taivaallisen hyvälle. Mielestäni hiustuotteiden tuoksulla on iso merkitys. Asiasta toiseen, mikä on teidän mielestänne parhaimman tuoksuinen hiuslakka? Etsinnässä sellainen.
xx Didem

2 Responses

  1. Niin samaa mieltä. Hiustuotteiden tuoksulla todella on merkitystä ? Tällä hetkellä käytössä Tigi masterpiece lakka. Riittoisa tuote ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.