HUPUN ALLE

Kuvat Kriselda

 

Olen tänään tullut siihen tulokseen että luottovaatteeni on huppari. Huppari on aina uskollinen ja siihen voi turvautua tilanteessa kuin tilanteessa. Huppu tuo turvaa, jonka alle voi piiloutua, mutta huppari lisää myös itsevarmuutta. Olen paljon vapautuneempi huppari päällä baarissa, kun jossain pienessä mekossa.

Mites tämä kirjoittaminen sujuu niinku omasta mielestä? 😀 Hitaalla mennään, vaikka olisikin ihan hirveästi aiheita, mistä voisi kirjoittaa. Näin eilen unta, että olin kirjoittanut kirjan kahdeksan vuoden parisuhteestani. Se oli jotenkin vapauttava tunne. Myönnän, että välillä tuntuu siltä, että haluaisin kertoa avoimesti tarinani. Ehkä joskus.

Olen jäänyt koukkuun kaikkiin fiilis ig-tileihin. Tallennan suosikkejani omaan kokoelmaani, just koska niissä on hyviä voimalauseita, ihania kuvia (olen ikiromantikko), inspiraatiota ja kaikin puolin valoisia ajatuksia. Muutamia suosikkejani ovat @fallingforfeelings, @lesparisiennedumonde, @onparledemonde, @yellowcitronnade, @dreamstreamers, @intoximag, @gunsxbibles, @wildsouls, @humanlovers, @latenightsinthecity, @livingforgoldmoments (siinä muutama) ! Toivotan teille hyviä hetkiä näiden parissa.

Kuten sanoin, olen ikiromantikko ja minulla on hirveesti rakkautta annettavana. Toivon, että jonain päivänä löydän ihmisen, joka arvostaa minua tarpeeksi ja näyttää mitä rakkaus voi parhaimillaan olla 🙂

xx Didem

 

8 Responses

 1. Moi Didem, olen lukenut blogiasi jo siitä asti, kun asuitte Sveitsissä mutta nyt oli pakko tulla laittamaan ensimmäinen kommentti 🙂 Olet insipiroinut minua jo pitkään niin tyylilläsi kuin ajatuksillasi. Jotenkin nyt tuntui oikealta hetkeltä tulla kommentoimaan, sillä olen myös itse ikiromantikko ja perhe on minulle tärkeintä (olen myös horoskoopilta rapu:)). Ero on pahin pelkoni maailmassa varmaan siksi että olen tosi herkkä ja olen monesti miettinyt mitä sitten, jos se oikeasti tapahtuisi. No, olemme vahvoja ja jos eron aika on tullut tarkoittaa se sitä että parempaa on luvassa 🙂 silloin suhde ei ole ollut se mitä ansaitset. Kaikella on tarkoitus! Uskon näin 🙂 tämän jälkeen voi innolla odottaa sitä, mitä upeaa SINÄ olet ansainnut ja se tulee tapahtumaan 🙂 Kaikkea hyvää Didem ja tsemppiä, muista että upea elämä on vielä edessä joten pidä silmät auki 🙂

 2. Toinen hoodielover ilmoittautuu✌?Kaikkee ihanaa sun päivään ja tulevaisuuteen?

 3. Toivotan voimia ja jaksamista! Onneksi sulla on hieno ja rakastava perhe sekä tietysti ihana poikasi, jotka ovat tukenasi. Suru ja paha olo tietysti pitää käydä itsessään läpi, mutta rakkaat auttavat jaksamaan. Mutta usko pois, tulee päivä, jolloin hymyilet taas ja elämä tuntuu upealta.
  Anna itsellesi aikaa. Suru vie aina aikansa.
  Vaikka nyt tuntuisi kaukauselta, tulee sekin päivä, jolloin olet taas rakastunut ja sinä hetkenä tajuat, että näin piti mennä.
  Jaksamista, voimia ja hyvää energiaa.

 4. Rakkaus on vaikea laji. Ja sen varjolla tehdään paljon pahaa. Raha rauhoittaa, mutta ei takaa onnea ?

 5. Kirja varmasti kiinnostaisi monia mutta M ei varmaan tykkäisi jos sellaisen kirjoittaisit. Itsellä on aina paljon kirjaideoita mutta ne ovat toistaiseksi jääneet toteuttamatta.

 6. Jotkut tarvitsevat vain tauon ja palaavat yhteen myöhemmin eron jälkeen, en sitten tiedä teidän jutusta oliko se kuitenkin tässä.

 7. Paljon voimia toivon sinulle. Niin ja suosittelen kyllä tuota kirjoittamista, siis vaikka et tekstejäsi julkiseksi koskaan toisikaan, niin ehdottomasti kannattaa asioita käsitellä kirjoittaen, jos se omalta jutulta tuntuu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *