HURAHTANUT HUULIPUNIIN

KUVAT ANGELINA ILMAST

 

Kiinnitän aina huomiota ihmisiin, joilla on kauniisti rajatut ja punatut huulet. Omilla huulilla tykkään pitää enemmän kiiltoja tai hohtavia huulipunia mattaisten sijaan. Punaista en käytä niin usein, sillä se tuo mieleen enemmänkin syksyn, pikkujoulut jne. Tykkään kuitenkin käyttää nuden ja korallin sävyjä, jotka ovat ihanan raikkaita näin kesällä. Varsinkin ruskettuneella iholla kaikki oranssiin taittavat sävyt sopivat todella hyvin. Huulipuna on melkein kuin yksi asusteista, ja sillä voi heti muuttaa ja raikastaa ilmettä sekä tuoda väriä kokonaisuuteen. Esimerkiksi kokomustassa asussa huulipuna voi vangita huomion kasvoihin. Huulipuna sopii myös erittäin hyvin näin kesällä ihan yksinään meikiksi, jos muita tuotteita ei halua käyttää kuuman ja hiostavan ilman takia.

Sain paljon erilaisia huulipunia testiin Estelle & Thildin lounastilaisuudessa. Tykkään, kun huulipuna on voidemainen ja levittyy helposti ja tasaisesti. Olen myös tykästynyt todella paljon kiiltoihin. Minulla on tapana huulipunan levityksen jälkeen laittaa vielä Chanelin huulivoidetta huulimeikin päälle, jotta huulet saavat paljon kosteutusta ja niihin tulee kiva kuulto. Pakkailen tässä juuri samalla meikkejä mukaan matkalle. Omistan paljon eri huulipunasävyjä ja on vaikea valita mitä kaikkea otan reissuun mukaan. Punien lisäksi en varmaankaan ota muuta kun ripsarin, kulmageelin ja poskipunan 🙂

Olisi kiva tietää mitkä ovat teidän luottotuotteet mitä tulee huulimeikkiin? Ja laittakaa myös postausideoita mieleen mitä voisin lomailun aikana toteuttaa, otan nimittäin läppärin mukaan!

xx Didem

5 Responses

  1. Postaustoive: Soittolista sun tän hetken lemppari biiseistä täällä tai sitten siellä lomalla ?

  2. Cliniquen ripsari ja MAC Ruby Woo huulipuna ovat mun luottomeikit. Näillä mennään kesät talvet ?

  3. Mulla on vain yksi huulipuna ja huulirasva enkä käytä niitäkään juuri koskaan… Eivät ole niin kummoisia tuotteita että kannattaisi mainita mitä ovat.

    1. Uuden huulipunan tai vaikka sävyttävän huulivoiteen voisi kyllä ostaa jos löytyisi juuri sopiva sävy.

  4. Kosmetiikan kemikaaleista voisi tehdä postauksen jos niillä on itselle väliä, mun tulee valittua ainakin hajusteettomia tuotteita jos niitä on sopivaa sävyä/riittävän laadukkaana tarjolla. Muusta en oikein tiedä mitä mieltä olisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *