HUULIVOITEET TESTISSÄ

 

Suomen talvi on monen iholle haastavaa aikaa, jolloin ajankohtaiseksi tulee oikeanlaisten tuotteiden löytäminen. 

Etenkin rohtuneet huulet on mielestäni ärsyttävä tunne ja siksi huulirasva kulkeekin mukanani aina. Lisäilen huulirasvaa jatkuvasti päivän mittaan tasaisin aikavälein ja niitä löytyykin joka laatikosta sekä taskusta. Nykyään huulirasvojen valikoima on hyvin suuri ja niitä löytyy lähes jokaiselta brändiltä. Huulirasva-addiktina on tullutkin testattua monen moista. Itse en välitä juurikaan perinteisistä huulirasvapuikoista, jotka ovat omaan makuuni koostumukseltaan liian ohuita. Huulirasva toimii itselläni myös huulikiillon korvikkeena, joten olen myös sen koostumuksen suhteen tarkka. Nyt ajattelin esitellä muutaman hyväksi todetun.

Lumene – Arctic Hydra Care

Erittäin kosteuttava ja rauhoittava hajusteeton huulivoide. Väriltään valkoinen ja koostumukseltaan Bepanthen tyylinen. Tämä on näistä tuotteista hoitavin ja toimii erinomaisesti erittäin kuiviin huuliin. Tuote on vegaaninen.

 Laponie of scandinavia – All-around balm

Öljypohjainen ja suojaava huulirasva. Tämä tuote on aina yöpöydälläni ja käyttötarkoitukseltaan monipuolisin. Toimii erinomaisesti esimerkiksi kynsinauhoihin. Koostumukseltaan hyvin paksu ja hieman vahamainen, joka antaa mattapintaisen lopputuloksen. Myös vegaaninen. 

Kiehl’s – Lip Balm #1

Huulivoide, joka hoitaa huulia antaen samalla kiiltävän lopputuloksen ilman tahmaista tunnetta. Muistuttaa koostumukseltaan hyvin paljon Vaseline -rasvaa. Tämä on itselleni suhteellisen uusi tuttavuus ja kuuluu Kiehl’sin klassikkotuotteisiin. Tämä versio on hajusteeton, mutta kyseisestä huulirasvasta on saatavilla myös tuoksuvia vaihtoehtoja.

Chanel – Hydra Beauty Lip Care

Kyseinen huulirasva on kulkenut matkassani jo monta vuotta. Tämä on näistä kaikista huomattavasti kallein, mutta myös erittäin riittoisa ja kosteuttava. Tuotetta on helppo ottaa pyöreästä purkista ja se jättää huulille huulikiiltomaisen kiillon. Koostumukseltaan tuote on helposti levittyvä paksuhko voide, eikä jää liian tahmeaksi. Chanelin Hydra Beauty -tuotteet sisältävät Camelliaa, joka ravitsee ihoa. Miedosti hajustettu. 

 

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.