Hymyt sulle :)

 

Hymyilin koko päivän! Hymyilen paljon ja minusta ihmisten pitäisi enemmän avoimemmin nauttia heille hienoista hetkistä. Se hieno hetki voi olla kun käy aamulla hakemassa sen herkkukahvinsa. Hyvä ja odottava olo, että pääsee maistamaan kahviaan voi näkyä myös sille kassatädille/miehelle jolle ojentaa rahan. Hymy välittää positiivisuutta ja se tarttuu 🙂 On mukava kuulla tuntemattomilta vastaantulijoilta, että upeeta, kun oot niin hyväntuulinen. Tai toinen asia jota teen, on että voin hyvinkin mennä kehumaan vaikkapa mun silmissä todella kaunista naista, tai hänen laukkuaan , vaatetta etc. ja on ihan normaalia kun toivotan ladyille jolta sain hyvää palvelua, mukavat vloput. Noh, näitä osoituksia    on paljon, mut jos joskus tuntuu että haluaa tehdä pienen hyvän teon itselleen ja jollekkin toiselle, niin yksi hymy tekee tuottoa.

 
Meillä meni Lucan kanssa päivä kävellen, naureskellen ja deittaillen. On niin siistii, kun pikku äijällä alkaa olla jo luonnetta. Koko ajan ihmiset tulee joko ottaa kuvia tai muuten vaan ihastelemaan tätä naisten/miestenkin naurattajaa…”You should put him on a commercial”.
Löysin jumalattoman kauniin ja itseäni huutavan shortsimekon…kaupassa nopeasti mietin tilanteen, jossa istun se päällä, jossain lämpimässä suihkunraikkaana, nautiskellen auringonlaskusta ja shamppanjasta. Done, I’m taking it! 
Auringonlaskun katselu toteutui muutamaa tuntia myöhemmin satamaravintolassa Lucan kanssa. Hän istui vastapäätäni syöttötuolissaan. Hetken hän jaksoi juttujani…sit alkoi pää kääntyä muualla ja alkuruoan aikana hän jo nukahti. Hetki täysin omaa aikaa oli luksusta. Tuijottelin maisemaa, sipaisin viinistä ja uppouduin kirjaani. <3
 
Mieheni tuli vasta illalla kotiin työteissultaan ja oli ihana nähdä toisiamme. Sain kehuja kuinka hienosti olin käyttäytynyt. Joskus voin nimittäin mennä (tekstaripuolella) kun toinen on matkalla aika ärsyttäväksi, koska on ikävä toista. Sain tuliaisen…josta en kerro nyt! Se laatikko on punainen..se oli oikeastaan tuliainen/valentine’s day gift. Tuli pienen onnellisen tytön kyyneleet, kun rakas kertoi lahjan merkityksen.
 
Hymyä huuleen murut <3
 
 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *