ICE CREAM PARTY

Photos by Janita Autio

Terveisiä mökiltä. Mua pisti just amppari käsivarteen. Ne on jotenkin tosi agressiivisia tällä hetkellä. Pistovammoihin sain Ledumia, joka on homeopaattinen lääke. Meillä on täällä mökillä homeopaattinen ensiapupaketti. Homeopatia on mielenkiintoinen aihe ja aina välillä innostun lukemaan aiheesta ja opettelen mihin kipuun otetaan mitäkin. Kuinka moni teistä on tutustunut homeopatiaan?

Minulla alkoi kropan puhdistuskuuri eilen, mikä tarkoittaa siis sitä, että pidän nyt taukoa karkeista. Rakastan karkkia ylikaiken ja koko ajan tekisi mieli ottaa vaan edes yksi salmiakkikarkki. Täällä mökillä houkutus on vielä suurempi kuin kotona, koska kotosalla en samalla tavalla ehdi miettimään, mitä seuraavaksi laittaisin suuhun. Täällä tuntuu siltä, että mietin koko ajan mitä seuraavaksi söisin. 😀

Mieheni veljen vaimo, teki minulle savivettä tänä aamuna. Hän on eilen aloittanut tämän kuurin, joten vielä ei oikein voi sanoa sen vaikutuksesta kroppaan. Savijuoman pitäisi saada aineenvaihdunnan hyrräämään ja hellii vatsaa. Savea on käytetty ikiajoista asti erilaisten tautien hoitoon ja se sisältää paljon hyviä mineraaleja sekä hivenaineita. Parasta olisi juoda “vesi” tyhjään vatsaan heti aamusta. Juoma ei maistu millekkään.

Helsingin jäätelötehtaan jätskipallo sai kyytiä, kun meidän kuvaukset lähti vähän käsistä. 🙂

xx Didem

14 Responses

 1. wooooww, niin mageet kuvat taas!! Näin muistaakseni Janitan snäpistä pätkiä näistä teidän kuvauksista, sit vaan oon odotellut et milloinkohan nää kuvat tulee jommankumman blogiin =D mutta kyllähän sen jo arvasi, että tulos on ihan SUPER <3

  1. Nää on mageet ?
   Just pakkailen tässä matkalukkua. Lähdetään Lucan kanssa Turkkiin.

   1. Onpas upea! Tajusin nyt vasta katsoa Janitan sivujakin ekaa kertaa ja sieltähän se tosiaan löytyi. Ja vitsit miten mahtavia kuvia hän ottaa!

 2. Hienoa, Didem ?. Jos Ledumista huolimatta alkaisi punottaa, turvota ja kipeytyä, niin sit Apis.

 3. Että Helsinki osaa olla ihana kesäkaupunki ja Helsingin Jäätelötehtaan jäätelöthän ovat ihan ehdottomasti parhaita!

  Ja nämä kuvat ovat aivan ihania – saa hymyn huulille 🙂

  xx

  http://mariannelle.com/

  1. Niin sait sinäkin hymyn huulille. 🙂 Ihana kommentti. Nautitaan Stadista <3 Vaikkakin lähden lyhyelle reissulle huomenna, mutta silti..

   xx

 4. Hei tällainen varmaan onkin mutta supersuper paljon toivoisin hiustenhoitopostausta. Sun hiukset on u p e e t <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *