IHASTUMISTA JA RAKASTUMISTA

Photos by Kristiina Ketonen

Dress // Andiata (gifted)

Yleensä ensin ihastuu ja sitten rakastuu. Ihastumisen pituus vaihtelee ja aina ei päästä maaliin saakka. Jos epäröi, niin on kaksi vaihtoehtoa, joko jätät asian ja menet eteenpäin tai sitten antaa sille mahdollisuuden. Puhun nyt siis vaatteista. Kyllä, ihastun melkein päivittäin johonkin materiaan, mutta useimmiten ihastumisen aste on sen verran matala, että materia unohtuu hetkessä. Välillä sitten rakastun ja sen rakastumisen tunteen kanssa on haasteellista elää, jos en ainakin saa kokeilla ja nähdä miltä se vaatekappale tuntuu päälläni, tai laukku näyttää käsivarrellani.

Andiatan mekon kanssa kävi niin, että skipattiin kokonaan ihastuminen. Rakastuin siihen ensisilmäyksellä, mutta minua jännitti miltä se näyttäisi päälläni. Minua jännitti sen takia, koska pituutta itselläni ei ole kuitenkaan ihan loputtomiin, että miltä koko pitkä mekko näyttäisi päälläni. Kauniissa ja elegantissa sovituskopissa, sovitin kahta eri kokoa mekosta (32 ja 34) ja isompi näistä oli onneksi kuin tehty minulle. Siinä peilin edessä ihastelin mekkoa korkkareissa, kävelin edestakaisin, heiluttelin pitkää helmaa ja mietin kuinka vaatekaappini taas tulee saamaan täydennystä laadukkaasta ja ajattomasta vaatteesta. Mekon värimaailma, muoto ja ennen kaikkea sen monikäyttöisyys teki vaikutuksen minuun. Suosin vaatekappaleita, joita on helppo pukea eri tilanteisiin. Tämäkin menee sekä juhlaan, että arkeen. Tätä voi käyttää mekkona, tai housujen kanssa kuten minä (puolet napeista auki) jotta saa vähän rokimman lookin tai sitten voi avata napit kokonaan.

Jos teillä on aikaa, niin käykää tutustumassa Andiataan uuteen kevään mallistoon sekä ale rekkeihin viikonloppuna. Myymälä sijaitsee osoitteessa Pohjoisplanadi 25-27.

I believe in love at first sight.. 

ja tämä pätee kaikkeen 😉

xx Didem

6 Responses

  1. Nyt täytyy kyllä sanoa ettei kuosi miellytä silmää, mutta kauniin mallinen mekko on.

  2. Moi! Mistä aiemmassa kirjoituksessasi (Shopping tips) näkyvä valkoinen t-paita mahtaa olla ostettu? Kiitos, jos jaksat vastata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.