IHON HEMMOTTELUA

Kuvat: Juuli Rönkä

Bathrobe // Soft Goat

Tultiin hetki sitten kotiin Lucan päiväkodin kevätjuhlista. Kone laskeutui myöhään yöllä, eikä siksi olla kovinkaan paljon nukuttu. Vein Lucan aamulla päiväkotiin ja tulin kotiin takas suihkuun. Reissusta jäi oikeasti ihanan rentoutunut fiilis ja levännyt olo. Espanjassa oli hyvin myös omaa aikaa, jolloin sai vain rentoutua poolilla, syödä hyvin ja ottaa aurinkoa. Alussa pelkäsin hieman, että meidän porukassa meno olisi ollut hurjempaa, mutta otettiin melko rauhallisesti ja nautittiin kivoista ravintoloista ja käytiin tyttöjen kanssa kiertämässä kaupoilla.

Meillä oli menomatkalla välilasku Frankfurtissa ja kentällä oli muutama tunti aikaa hengailla. Rakastan kentällä haahuilua ja kävelin siellä ympäriinsä verkkareissa katsellen eri putiikkeja. Tax freessa voin katsella tuntikaupalla erilaisia tuotteita, tuoksutella hajuvesiä ja testailla kosmetiikkaa. Tällaista mahdollisuutta ei lapsen kanssa yleensä ole, joten otin siitä kaiken ilon irti. Tax freesta mukaan tarttui Guccin aurinkolasit, joita jäin miettimään pitkäksi aikaa. Onneksi ostin ne! En tykkää, että henkilökunta tulee neuvomaan, joten haluan vain katsella ja miettiä kaikessa rauhassa. Tulomatkalla kone oli hiukan myöhässä ja tein vähän töitä kentällä. Koneessa en yleensä avaa läppäriä vaan luen ennemmin lehtiä.

Nyt on hieman väsy olo, mutta on ihanaa nähdä Lucaa ja hengailla kotona pehmosukissa ja oloasussa koko loppuillan. Käytiin Hesen drive inistä hakee meille safkaa. Aion painaa pääni tyynyyn varmaan samaan aikaan Lucan kanssa.

Mitä tulee näihin kuviin, niin tuolla matkalla minulla oli mukana Lumenen Gentle 3in1 Makeup Melting Wipes -puhdistusliinoja, jotka on tosi käteviä, sillä vettä eikä muita meikinpoistotuotteita tarvita. Pakkaus on kevyt ja kulkee helposti mukana, sillä voi putsata meikin lisäksi kädet ja kainalot sekä raikastaa ihoa vaikka koneessa. Toinen huipputuote Lumenelta on niiden Pore Polish Mineral Scrub -kuorinta-aine, joka on antaa ihanan raikkaan ja puhtaan tunteen iholle. Kuorinta on todella tärkeä ennen auringonottoa reissussa, jotta aurinko tarttuu iholle paremmin ja tasaisemmin. Kuorinta on hyvä tehdä myös reissun jälkeen, jotta iho ei jää pintakuivaksi ja kuolleen ihosolukon saa hierottua pois. Tämän jälkeen on vielä tärkeää kosteuttaa iho joko perusvoiteella tai after sunilla. Voisin kirjoittaa ihonhoitorutiineista ja ihonhoidon tärkeydestä vaikka kuinka, mutta säästän vielä lisää kerrottavaa tuonnemmaksi 🙂

 xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *