IN A WORLD

Photos by Janita Autio & Kristiina Ketonen (16 & 20)

..OF BLACK AND WHITE PHOTOGRAPHY

Musta ja valkoinen. Kuva joka muodostuu mustasta, valkoisesta ja harmaan eri sävyistä on aina yhtä kiehtova. Miksi tämä yhdistelmä on niin vangitseva? 

Ei mulla muuta tänään 😉

xx Didem

6 Responses

 1. Kuvat ovat nimenomaan vangitsevia ja ihan huippuja! Didem pakko sanoa että blogisi on kehittynyt aivan huimasti viimevuosina! Toivon ja pidän kädet ristissä että sinulle suodaan jotain kunniaa tulevissa awardseissa<3 on ollut ilo seurata sun kehittymistä kauempaa ja blogisi piristää kummasti aina kun postailet jotain uutta. Sinun positiivisella asenteellasi ja rohkeudella tulet pääsemään elämässä pitkälle. Ei mulla muuta:) ihanaa loppuviikkoa ja syksyä! <3

  1. Voi kiitos ❤️
   Kyllä minäkin olen huomannut suuren kehityksen blogissani ja olen ikionnellinen, että muutkin ovat reagoineet tähän. En missään nimessä olisi ansainnut ehdokkuuksia aiemmin, joten tuntuu myös, että ehdokkuudet tulivat oikeeseen aikaan. Olen ikionnellinen pelkäästään jo näistä ehdokkuuksista. ? Pidetään kuitenkin peukkuja.

   Ihana kommentti kaikinpuolin ?
   Hyvää viikonloppua!

 2. Huhheijaa miten upeita kuvia! Terveisiä kuvaajille, että ovat kyllä huipputasoa. Ja sinä olet aivan huisin kuvauksellinen ja hirmusen kaunis. Käyn täällä usein ihastelemassa kuviasi ja kannatti tulla taas tänäänkin ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.