INSPIRED BY BALMUIR

Kuvat Heikki Salonen

 

Balmuir täytti tänä vuonna 10 vuotta ja juhlia vietettiin viime kuussa näyttävästi Hotel Kämpissä. Mannerheim-sviitti oli koristeltu Balmuirin upeilla tuotteilla ja pöytä katettu koreaksi Suomi 100 -teeman mukaan. Tapasin ensimmäisen kerran omistajapariskunnan eli Heidi ja Juha Jaaran viime keväänä pr-tilaisuudessa. He ovat niin ihania ja helposti lähestyttäviä ihmisiä ja juteltavaa riitti vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Katsoin Balmuirin juhlissa kuvia mitä heijastettiin seinälle omistajien elämän varrelta ja osa niistä olivat super sympaattisia. Tämä kertookin juuri Balmuirista yrityksenä, sillä vaikka se on niin sanottu luksusbrändi, ovat omistajat Heidi ja Juha ihanan maanläheisiä ja aitoja ihmisiä. Oli koskettavaa kuulla yrityksen kasvutarinasta. Mielestäni kaikista kiinnostavinta on juuri tarinat ja ne ihmiset yritysten takana. Menestyminen vaatii hyvien tuotteiden ja idean lisäksi aina nöyryyttä, intohimoa ja kunnianhimoa ja juuri sitä Balmuir edustaa. Olen todella ylpeä kyseisestä brändistä ja toivon heille kaikkea hyvää myös tulevaisuudessa!

Meillä oli hauskat kuvaukset lokakuussa Kriseldan ja Maryamin kanssa. Meistä kaikista kuvattiin meidän näköiset videot, joista omani voi katsoa tämän postauksen alta. Videossa näkyy valitsemiani lempituotteita Balmuirin mallistosta. Balmuirilta löytyy asusteiden lisäksi luonnonkosmetiikkaa sekä sisustus- ja lahjatuotteita. Tuotteissa käytetään ensiluokkaisia ja todella laadukkaita luonnomateriaaleja perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen. Etiikka on myös kohdillaan, sillä esimerkiksi Alpakan turkistuotteet valmistetaan alle vuoden ikäisistä alpakoista, jotka eivät selvinneet ensimmäisestä talvesta. Yhtäkään alpakkaa ei tarhata tai tapeta turkiksen vuoksi. Laukut ja lompakot valmistetaan samalla tehtaalla kun Pradan ja Miu Miun laukut. Myös laukuissa käytetään samaa lampaannahkaa kuin Chanelin tuotteissa.

Olen ahkerasti käyttänyt Balmuirin mustaa Estelle Shopper -laukkua, joka on juuri sopivan ryhdikäs, eikä mene siksi helposti kasaan. Laukku on tilava ja klassisen kaunis, eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Meidän kodista löytyy myös jonkin verran sisustustuotteita. Pidän heidän tuoksukynttilöistä, jotka ovat todella pitkäkestoisia ja miellyttävän tuoksuisia. Syksyn hitti on myös ollut koko perheen kylpytakit, jotka saa omalla nimellä painettua. Tämä on erinomainen lahjavinkki vaikka isänpäiväksi tai jouluksi. Uudessa kodissamme Balmuir tulee varmasti näyttäytymään yhä isommassa roolissa tulevaisuudesssa ainakin kylpyhuoneessa pyyhkeiden ja makuuhuoneessa petivaatteiden osalta.

Halusin listaa teille muutamia lempituotteitani Balmuirilta:

Voisin jatkaa listaani vielä..:)

Löytyykö teiltä Balmuirin tuotteita tai asusteita? Oletteko jo käyneet uudessa Balmuirin liikkeessä Espalla? Siellä on ihanan seesteinen ja miellyttävä tunnelma.

xx Didem

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.