INSPIROI JA INSPIROIDU

KUVAT SARA-ANNIKA AREMO

 

Haluan inspiroida muita, ja teen paljon sellaisia asioita, josta inspiroidun itse. En voi tuottaa sisältöä, materiaa ja tarinoita, ilman omaa päivittäistä inspis annosta. Sen takia, teen nykyään enemmän asioita itseni takia. Tärkeintä elämässä rakkauden lisäksi olet SINÄ. Terve, rakastettu, peloton ja päättäväinen SINÄ. Aina ei tarvitse hakeutua mielenkiintoisten ihmisten seuraan saadakseen hyvän ja vahvan olon, jota jakaa eteenpäin muille. Välillä ihan yksin oleminen on se asia jota tarvitset. Sen sijaan, että aamutilaisuudessa olisin seurustellut kollegoiden kanssa, valitsin saunomisen ja rauhan. En ollut varautunut saunomiseen, eikä minulla ollut mukana uimapukua, harjaa tai hiustenhoitotuotteita, mutta koin sen siinä hetkessä niin houkuttelevaksi tarjouksesi, johon päätin tarttua. Meitä oli vain kolme saunojaa, eikä aikaa ollut kuin tunti, ennen seuraavaa tapaamistani (jonne en voinut mennä märillä hiuksilla). Tunnissa ehtii oikeasti tehdä paljonkin asioita. Käytännössä saunoin yksin, koska tulin saunatiloihin jälkijunassa. Alitajuisesti tein sen jopa ehkä tahallaan, koska halusin olla yksin. 15 minuuttia yksinoloa inspiroivassa ympäristössä (sauna ja myrsky).

Kun ajattelee inspiraatiota, niin eniten ehkä meitä inspiroivat ihmiset, jotka ovat saaneet aikaan jotakin suurta ja epätavallista. Itse innostun ja inspiroidun omistautuneista, luovista, innovatiivisista ja epäitsekkäistä ihmisistä. Inspiroidun ihmisten tarinoista ja henkilökohtaisista kertomuksista. Näin myös opin itse parhaiten itsestäni. Tällä hetkellä himo kehittyä ihmisenä (työn saralla, ystävänä, äitinä) elämän kaikilla osa-alueilla on suuri. Puolessa vuodessa on tapahtunut paljon asioita. Olen itsenäistynyt ihan valtavasti. Minusta on myös tullut ihanan itsekäs ja tällä hetkellä tykkään siitä piirteestä tosi paljon 🙂 Olen nimittäin tunnettu siitä, että laitan muiden tarpeet omien tarpeiden edelle. En vietä aikaa energiasyöppöjen kanssa ja luotan omaan harkintakykyyni esimerkiksi ihmissuhdeasioissa.

Minulta kysytään usein neuvoa siihen kuinka sisäisen rauhan voi tavoittaa ja miten minä olen saavuttanut sen? Saan siis usein kuulla, että minusta välittyy rauha. Saan päivittäin lukuisia viestejä lukijoilta/seuraajilta, siitä että inspiroin heitä asenteellani, niin kai sitä jotain tekee oikein 🙂 Ehkä jonain päivänä keksin fiksun vastauksen, jonka voin jakaa kanssanne.

Eristäytymisen, saunomisen ja myrskyn lisäksi olen tänään myös inspiroitunut houkuttelevasta työympäristöstä, joka sattui olemaan St.Geroge hotellin talvipuutarha. Työnteon ohella olen kuunnellut Nordic business forumin puheita. Päivän aikana on ollut myös pari hyödyllistä kohtaamista. Inspiroiduin itsestäni ja mukavasta juttutuokiosta erään henkilön kanssa. Yllätyin, miten sujuvasti ja itsevarmasti nykyään osaan puhua ja myydä itseäni ja osaamistani.

Mistä sinä inspiroidut? Ihan vaan vaikka tänään?

 

xx Didem

One Response

  1. Oot oikeesti niin mahtava! Jo blogisi alkuajoista olen sinua ihaillut ja mielelläni seurannut sinusta jo silloin välittyneen aitouden vuoksi. Monessa asiassa ihailen sinua, asennettasi ja tapaasi tehdä asioita.

    Kirjoitan tätä viestiä junasta. Täällä idässä on tavattoman kaunista vaikka sataa. Luonto on niin kaunis ja rauhoittava näin syksyn aikaan. Olen monesta poiketen syksyn ja talven ystävä. Tämä aika vuodesta inspiroi eniten, olipa kyse pukeutumisesta tai ihan mistä vain. Syksyllä on suurin potentiaali tehdä tärkeitä oivalluksia elämästään ja rauhoittua kaikelle sille millä on oikeasti väliä. Ihanaa syksyä ja kiitos blogistasi ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *