IRTI MAASTA

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: IRTI MAASTA / KAUPPAKESKUS REDI

 

Vietimme viikko sitten kesäloman starttipäivää yhdessä Lucan ja hänen kahden parhaan kaverin kanssa. Päivä alkoi Espresso Housen tarjoamilla herkuilla. Söin ensimmäistä kertaa Feta-Kimchi salaattia, joka oli super hyvää. Pitää ruveta käymään useammin. Tämän jälkeen suuntasimme tutustumaan Irti Maasta -kiipeilypuistoon.

Irti Maasta on kiipeilypuisto kaikenikäisille. Uusin toimipiste löytyy kauppakeskus REDIstä, joka on ainut toimipiste Helsingissä. REDIn kiipeilypuistosta löytyy yhteensä 21 erilaista kiipeilyseinää, jotka ovat noin kahdeksan metriä korkeita. Irti maasta puistossa onnistuu myös liikunnallisten juhlien järjestäminen. Esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat lapsille voi järjestää arkipäivisin ilmaiseksi ja paikalle voi tuoda myös omat tarjoilut. Tällaiset juhlat olisivat varmasti onnistuneet. 

Irti Maasta tarjoaa kivaa tekemistä lapsille sekä perheille ja se on erittäin hyvä vaihtoehto muun muassa kesäloma-aikaa ajatellen. Päivä hurahtaa varmasti vauhdikkaissa merkeissä. Puistossa yhdistyy hauskanpito sekä liikunta. Kiipeily alkaa aina vartin ohjeistuksella sekä vaijeriin ja sen kiinnittämiseen tutustumisella. Pojat oppivat tämän todella nopeasti ja tämän jälkeen ei tullut tylsää hetkeä. Lapset on myös mahdollista jättää omalla vastuulla valvotusti kiipeilemään tunniksi, mikäli kokee lapsen olevan tarpeeksi itsenäinen. Tämä mahdollistaa esimerkiksi omien asioiden hoitamisen, jonka äitinä aion käyttää. Myös puistossa sijaitsevassa kahviossa voi istua ja tehdä vaikka töitä. Ohjaajat ovat kuitenkin kokoajan lasten kanssa, vaikka menisikin myös itse kiipeilemään. 

Vaikka tila ei ole kovin iso ja porukkaa oli paljon, niin kaikki ehti kiipeilemään todella hyvin. Äitinä en olisi voinut olla onnellisempi katsoessani poikien iloa. Olen super iloinen, että löysimme uuden paikan, johon tulemme varmasti palaamaan useasti. Liikunta ja yhteinen tekeminen on suuressa roolissa arjessamme ja täällä sitä pääsi toteuttamaan niin hyvin. 

VINKKI: Mikäli REDIssä liikkuminen tuntuu vielä hankalalta, niin heidän nettisivuiltaan löytyy reittiopas, joka ohjeistaa sinut haluamaasi paikkaan valitsemastasi sijainnista. Tätä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Jos saavut autolla kauppakeskukseen, niin siellä on myös 3 tuntia ilmaista parkkiaikaa.

 

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *