IT’S IN THE HAIR

Photos by Janita Autio

Aurinkoiset terveiset Helsingistä. Alkuviikon olen ollut vähän puolikuntoinen ja matala käheä ääninen. Syön linssi-kookoskeittoa lounaaksi ja aurinko lämmittää ihanasti selkääni ikkunan läpi. Eilinen päivä meni hujauksessa. R Erilaisia lanseerauksia, jossa pyörittiin Janitan kanssa aamusta iltaan. Snäpeistä pääsee seuraamaan meininkiä. Ilta huipentui Hublotin lanseeraukseen, jossa Mikael Gabriel esiintyi. Lucan kanssa fiilattiin Miklua eturiviltä, kun se veti Älä herätä mua unesta biisiä, jonka Lucakin osaa. Söpöä. Tämän jälkeen ääneni katosikin kokonaan. Haha.

Värikkäät ja karkkimaiset kuvat ovat eilisestä Glitterin ja Milttonin järkkäämästä aamupalatilaisuudesta. Rakastan lanseerauksia, ihmisiä ja näissä tilaisuuksissa pääsee osaksi sellaista hyvää fiilistä. Eilen saimme kuunnella kaunista musiikkia Jennie Von Storbackalta. Kaunis ääni, joka teki tunnelmasta täydellisen. Joidenkin tyyppien kanssa vaan moikataan, mutta suurimmaksi osaksi verkostoituminen ja kollegoiden kanssa höpöttely on se juttu näissä tilaisuuksissa. Patissen ja Janitan kanssa naurettiin heti aamusta niin paljon. Mä vedin mr. Bean walkia ja yritin lettipäisenä leikkii räppärii. Patissen snäpeissä todistusaineistoa siitä. 🙂

Ammattiosaajat laittoi aamun aikana kaikkien halukkaiden hiukset. Glitterin uuden muotikampanjan “It’s in the Hair”  yhteydessä julkaistaan hiusopas, joka sisältää paljon hiusuutisia ja inspiraatiota. Mä inspirouiduin Boho-tyylistä ja halusin itselleni hipahtavat letit.

Blowout is out – Hair rollers are in. Glitter lanseeraa pehmeät hiusrullt, toiselta nimeltään Hair Macarons. Rullat ovat hellävarainen tapa saada sopivasti volyymiä ja hempeät kiharat ilman kuumenevaa hiusrautaa. Voitte kuvitella kuinka minä innostuin näistä. Pinkit pehmoiset rullat odottavat kokeiluani kylpyhuoneessa. Tietenkin haluan kuluttaa hiuksiani mahdollisimman vähän ja sen takia nämä hellävaraiset rullat lähtee varmaan jo tänä iltana kokeiluun.

Hair Rollers -rullia myydään 6 kappaleen pakkauksissa 9,90 eurolla ja rullat tulevat myyntiin huhtikuun aikana.

xx Didem

9 Responses

 1. Kaunis Didem! Oot kertakaikkiaan niin upea aina… Milloin tää sun stailaus juttu lähtee käyntiin? Ja mistä oot ton ihanan sinisen villakangas takin napannut?

  1. Hei Jenny 🙂

   Takki on uutta Zaraa (hand made).

   Stailausjuttu on työn alla. Olen ajatellut, että siihen tulisi erilaisia paketteja, jotka voi sit toki räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. 

   Hyvää viikonloppua!

 2. Moi Didem, kiitos blogistasi:) Tuli mieleen, voisitko tehdä postauksen mustasukkaisuudesta tai siitä, miten voisi olla suhteessa kokematta mustasukkaisuutta. En tiedä oletko ikinä joutunut tällaisia miettimään 🙂 Useilla miehillä luontaisesti on taipumus katsella muita naisia ja flirttaillakin, miten siihen voisi suhtautua? T: Nainen 29v

  1. Moi!

   Vaikea aihe 🙂 ..koska olen luonteeltani mustasukkainen. Olen herkkä ja mustasukkainen..niin huono combo 😀 mutta olen terveellä tavalla mustis. Kaikkien pitäis olla vähän mustis.

   Mut siis miehet on miehii ja on ihan normaalia katsella kauniita naisia, jopa viaton flirtti on tervettä tiettyyn pisteeseen. 

   Kyllä olen joutunut miettimään näitä asioita suhteissani ja voisin miettiä saanko tästä postauksen tehtyä. Jos en, niin vastaan sulle tänne myöhemmin vähän pidemmän vastauksen aiheesta. Tai jos jokin asia askarruttaa sua, niin laita sähköpostia. 🙂

   xx 

   1. Kiitos vastauksesta <3 Vaikea on aihe itsellenikin, ollut pinnalla viime päivinä.. Muistelen että olet rapu, niin minäkin eli olen über-herkkä myöskin.. Ihana kuulla että jollekin noin kauniille ja itsevarmallekin joskus mustasukkaisuuden tunteita tulee. Etten ole aivan “outo” yksilö:D  Laitan vaik s-postia myöhemmin:)  <3 Bless!!

  1. Ihan kuule pressitiedotteesta ? Checkasin vielä Jennien fb fanisivun ja kyllä se nimi on ihan oikein kirjoitettu.

  2. Hymähdin samalle. Jennie käyttää nykyään “taiteilijanimenään” tuota, mutta oikeassa nimessäänhän ei mitään von:ia ole.

 3. Oot niin hurmaava! Sussa on sellaista syntymälahjana saatua tyyliä, jota ei voi mistään ees oppia. Mistä tuo ihana kukallinen pusero?

Leave a Reply

Your email address will not be published.