Ivana Helsinki – LOOK

 
Apua, mun on pakko saada tämä Paola Suohsen mekko. Kuosi ja malli on täydellinen makuuni. Kokeilin mekkoa myös ilman vyötä ja näytti hyvältä niinkin. Päälläni on XS kokoinen mekko.
 
Siis mä menin lauantaina tapaamaan Saaraa Oxblood liikkeeseen, jossa hänen vaatteensa myös ovat myynnissä. Hän myy siellä Ivanan lisäksi, muka va, Viona blu, deadbirds and lionhearth ja Uhana design.
 
Rehellisyyden nimissä, olen täysin pihalla suomlaisista brändeistä (lukuunottamatta Ivana Helsinkiä, Mert Otsamo, Katri Niskanen, Marimekko) ja olen alkanut kiinnostumaan enemmän niistä Saaran myötä. Suomalainen vaatedesign on ottanut ison harpppauksen sydämeeni. 
 
Lauantaina näin tuon mustan luomuksen ja varmasti yhdytte siihen että mekko on hyvin paljon näköiseni? 
 
Saara oli niin ihana, tarjoili siellä vaan proseccoo asiakkaille, näytti hyvältä ja loi ihanan tunnelman kauppaan. Hän otti musta myös asukuvia. 
My swiss sis <3
 
Kuvissa mulla on omat kengät jalassa, bootsit!! Mutta ei näytä niin pahalta noinkaan? Asusta tulee arkisempi. 
 
 
Hope teillä oli ihana viikonloppu takan, jota voi muistella tänään, jos maanantai alkaa tympii. Huomenna postaan viikonlopun ruokaohjeet. Kaksi kappaletta 🙂 Joten teidän ei tarvitse stressata ainakaan mitä sitä tekisi ruoaksi tällä viikolla 😉
 

 

ASUKUVAT: SAARA HIRN STÖCKLI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *