JUHANNUSTAIKAA

KUVAT EMILIA

 

Maanantaina koko meidän porukka päätti yllättäen lähteä jo etukäteen mökille. Itse en vielä töiltäni pystynyt lähteä samaan matkaan, joten sainkin kokonaiset kolme päivää omaa aikaa ja rauhaa täysin extempore. Välillä on ihanaa vain mennä oman aikataulun mukaan, tai sitten olla tekemättä mitään. Tunne siitä, että kukaan ei tarvitse sinua hetkeen, tekee ajoittain hyvää. Olenkin tosissaan nauttinut näistä kolmesta päivästä yksin. Olen muun muassa järjestellyt kotona laatikoita. Tällaiset ovat asioita, jotka usein kaiken muun kiireen keskellä jää roikkumaan. Olen myös saanut paljon omia asioitani hoidettua. Eilen kävin rentouttavassa kasvohoidossa, johon menin jo 45 minuuttia ennen varsinaista hoitoaikaa. Lueskelin kaikessa rauhassa hieman häälehtiä etsien inspiraatiota. 

Tänään lähden super hyvällä ja energisellä fiiliksellä ajelemaan kohti mökkiä juhannuksen viettoon muiden seuraan. Perillä odottaakin iso joukko ihmisiä ja ikävä on jo kova.

Onko täällä lukijoiden keskuudessa taikauskoisia? Itse en ole kovin taikauskoinen, mutta nyt juhannuksena ajattelin toteuttaa perinteisiä juhannustaikoja laittamalla seppeleeni kukkia tyynyn alle. Tietysti varmistaakseni, että unessa sitten tulee tervehtimään se sama tuleva sulhanen, jonka vierestä herään. 😉 

Ihanaa juhannusta kaikille!

xx Didem

2 Responses

  1. Now wait a second?? Oletko menossa naimisiin? Jos olet, niin mahtavaa ja hyvin olet pitänyt asiat salassa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.