JUST BECAUSE IT’S SNOWING

Photos of me /Janita Autio

Ugly christmas sweater // Kappahl

Voi kun jouluna olisi ollut näin kaunista. Lumen innoittamana päätin hetkeksi palata kuvissani takas jouluun, hassutteluihin ja joulukalenteriin, joka saapui paketissa tänään. Tämä on täysin sallittua, koska loppiainen on vasta perjantaina.

Kotioven edessä seisoi siis tänään iso paketti hienolla rusetilla. Mietin, että ihmettä. Noin iso paketti. MINULLE. Innostuneena avasin laatikon, josta paljastui niin hieno joulukalenteri. Kiitoksia L’Oréal, kun muistitte minua. Harmi, että tämä upea joulukalenteri saapui minulle “hieman” myöhässä. Luultavasti olen ollut Jenkeissä silloin, kun tämä on lähetetty minulle ensimmäistä kertaa. Harvoin innostun näin paljon meikeistä ja purnukoista, mutta nyt kyllä aidosti innostuin. Avasin kaikki luukut samantien (miten luksusta). Jokainen luukku oli yhtä ihana ja tarpeellinen meikkilaatikkooni. Sieltä tuli upea smokey eye paletti, ihania kynsilakkoja, ripsivärejä, nude silmäluomi väripaletti, eyeliner, kulmakynä, huulipuna paletti upeilla punaisilla sävyillä, huulikiilto ja huulten rajauskynä.

Tällä hetkellä minua odottaa kuuma kylpy ja kasvonaamio. Luca on jo yöunilla, joten taidan viettää mahdollisimman rentouttavan kauneusillan kylpyhuoneessa uusien tuotteiden ja ajatusteni kanssa. Rauhallista iltaa myös teille!

xx Didem

3 Responses

  1. Hyvää uutta vuotta Didem! <3 Ihanaa kun on 2017 ja koko vuosi on vasta edessä, eiks vaan! Odotan niin innolla kaikkea jännää mitä on tulossa! Mietin just et siitä täytyy nyt olla aikakin kaksi vuotta jo kun oon aktiivisesti seurannut sun blogia 🙂 Tää on jotenkin niin mielettömän”rento mesta” tää sun blogi. Vaikee selittää mut tänne siis tuun ihan jaksoittain ihan päivittäin, useitakin kertoja kurkkaamaan et onkohan jotain uutta tullut et vois taas hetken rentoilla 😀 Vaikka se on vaan about 5 minuuttia töiden lomassa tai päätteeksi niin se antaa silti paljon! Sun lämpö, hassuus ja huumori välittyy niin hyvin tänne ruudun toiselle puolelle ja sun asuista saa usein tosi paljon inspistä! Keep it going!
    x

  2. Hei! Kyselin sulta aiemmin speedyn myynnistä, mutta olit jo myynyt sen. Ootko harkinnut lähiaikoina muiden laukkujen myyntiä? Et varmaan ainakaan sitä ihanaa vaaleanpunaista vuittonia?:) en löydä nyt niitä aiempia viestejä täältä enää..

Leave a Reply

Your email address will not be published.