KAFFE & BULLA

 

Pitkästä aikaa tulin tekemään töitä tänne korkkarin Sis Deliin. Silloin tällöin minulla käy mielessä toimistotilan vuokraaminen, jonne aina menisin tekemään töitä, mutta tähän asti se on pysynyt ajatuksen tasolla. Inspiroidun ihmisistä, tilanteista, tauluista, valokuvista, musiikista, tuoksuista, ihmisten ilmeistä, säästä (satoi tai paistoi) ja voisin jatkaa listaani vaikka kuinka pitkään. Kahviloissa virikkeitä on monipuolisesti ja koen ja tunnen kahviloissa juuri niitä asioita, jotka lisäävät luovuuttani. Jos minulla olisi toimisto, jossa tuijottaisin päivästä toiseen kivasti sisustettua työpöytääni, niin pelkään, että alkaisin kärsimään jonkun sortin luovuuden puutteesta ja samalla myös keskittymisvaikeuksista. Voi olla, että olen myös väärässä. Tai jos toimistoa voisi siirtää viikottain eri paikkaan, vaihtaa sisustusta ja myös ihmisiä, niin ehkä sitten voisi toimia 😀

Työympäristön (kahviloiden) vaihtelu vaikuttaa siihen, etten jämähdä samoihin rutiineihin. Tänään minulla oli fiilis tulla tänne Sis Deliin, koska halusin tuntea lämpöä ja kodikkuutta tällaisena sadepäivänä. Olen pukeutunut mukavasti Gantin villahousuihin ja pitkään neuletakkiin ja hörpin lempeää sosekeittoa paahdetuilla kasviksilla. Villahousut oli ehkä vähän ylilyönti, koska hiki meinaa valua otsaa pitkin. Luova ympäristö nostaa motivaatiota, tehokkuutta, saan uusia ideoita ja mahdollisesti myös tuotettua jotain mielenkiintoista teille luettavaksi.

Meidän viikonloppu oli rauhallinen ja ihanan seesteinen. M on Espanjassa, joten ollaan vaan oltu kahdestaan Lucan kanssa. Nukuttu yhdessä meidän isossa sängyssä ja touhuttu kaikkea kivaa. Olen ollut nyt niin monta viikonloppua menossa jossain, niin odotin kuin kuuta nousevaa rauhallisempaa viikonloppua. Perjantaina ja lauantaina oltiin Sofialla leikkimässä. Lauantaina korvasin lounaan kahdella isolla uunituoreella korvapuustilla. Carusellin korvapuustit ovat meidän lemppareita. Lauantai iltana lähdettiin vielä Ikeaan dinnerille ja samalla Luca sai sen lasten keittiön, jota on toivonut jo jonkin aikaa. Minä näppäränä kalusteiden kokoojana, kokosin keittiön eilen 1,5 tunnissa. Olen erittäin ylpeä tästä mainiosta suorituksesta. Oli kyllä ihan lasin samppanjan arvoinen suoritus. Illalla minut kutsuttiin uuteen ravintolaan (Lucan ravintolaan) syömään ja nauttimaan tanssiesityksistä. Kuulemma sama homma toistuu tänään 😀

Sateisesta maanantaista huolimatta toivotan kaikille virkistävää päivää ja viikkoa!

xx Didem

10 Responses

  1. Ihana tämmöinen höpöttely postaus vain! Ei aina tarvitse olla mitään oikeaa asiaa, höpöttely on kivaa. Ja tälläisiä toivon kyllä jatkossa paljon lisää.
    Ihanaa viikkoa sinullekin Didem! 🙂 <3

    1. Love you ❤️ Te niin tykkäätte näistä ihan tavallisista höpötyksistä. Kivaa vaihtelua myös minusta ja postausta oli kiva kirjoittaa, kun tuntui siltä että en ole ikuisuuteen vaan höpötellyt ?

      ??

  2. Kiva katsella sun keksimiä asuja mutta mietityttää kyllä miten jaksat shoppailla noin paljon… Itse en jaksaisi vaikka olisi kuinka paljon rahaa käytössä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.