KAHVILLA

Kuvat Misa Lommi

 

Nyt kun opettelen Canon 6D kamerani käyttöä, niin huomaan kantavani sitä mukanani jokaiseen paikkaan. Voin vihdoin tallentaa myös tavallisia hetkiä ja jakaa ne myös reaaliaikaan tänne blogin puolelle. Välillä ihan kiva päivittää tällaisia lyhyitä kuulumisia kuvien kera, vai mitä mieltä olette? Ainakin välillä joku kommentoi, että kaipailee tavallisia tilanteita ja hetkiä. Tässä nyt yksi sellainen. Ollaan tosiaan Birgitassa kahvilla ystäväni Mikun kanssa. Keskusteltiin pitkään hampusta, koska mun salaatissa on hamppua. Pidän hampusta, mutta en ole varma toimiko se niin hyvin tässä salaatissa, jota tällä hetkellä syön.

Raitapaita on uusi ostos & Other Stories -liikkeestä. Siniset farkut ja mustavalkoiset raidat sopii hyvin yhteen. Kuvienoton aikana paistoi aurinko, joten sen takia nuo aurinkolasit 😀 mutta nyt täällä taas tulee vettä ja pakko sanoa, että nautin tästä sateesta niin paljon. Rakastan sadepäiviä. Varasin itselleni just hieronnan ja jalkahoidon vielä tälle viikolle. Blame it on the rain 😉

xx Didem

 

4 Responses

  1. Joo, tällaiset postaukset toimii. Samoin kuin raidat &denim ❤ Tykkään sun tyylistä, siitä saa inspiraatiota ja hyvää mieltä ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.