KASSEJA JA KUVAUKSIA

Kuvat Angelina Ilmast 
T -paita / Zara
Farkut / All Saints
Nahkatakki / Samsøe&Samsøe
Kengät / Chanel

 

Nyt jo perjantai. Huh, miten nopeasti tämäkin viikko on vierähtänyt. Viikkoni on täyttynyt kuvauksista ja nopeista vaihdoista. Välillä kampanjoiden aikataulut tulevat aika viime tipassa, jolloin ne tietenkin menevät muiden hommien etusijalle. Vaatteiden lainaamisessa voi vierähtää helposti tunteja. Voin ihan suoraan sanoa, että olen huono suunnittelemaan asuja etukäteen, jonka takia suurin osa asuistani syntyy 5 minuuttia ennen kuvauksia pienessä stressissä. Yleensä auto on täynnä kasseja ja kengät ja vaatteet on takapenkillä sikin sokin. Talvisin varsinkin mietin, kuinka paljon helpommin kuvaukset sujuvat kun on auto. Kyllä tämänkin viikon aikana mietin moneen otteeseen miten paljon nopeammin saan hommat hoidettua sen takia, että liikun autolla paikasta toiseen. Sain ajokortin ja ensimmäisen autoni 18 -vuotiaana ja olen siitä lähtien ajanut lähes päivittäin. Ajaminen on myös terapeuttista, varsinkin pidemmät matkat. Tänään lähdetään varmaan ajelemaan Hankoon.

Ensimmäistä kertaa elämässäni kärsin jostain hiton koivuallergiasta. Aivastelen, silmät valuu, nenä kutiaa ja on aivan tukossa. Jostain luin, että tulossa olisi pahin siitepölykausi vuosiin. En kuitenkaan ajatellut, että tämä koskettaisi minua 😀 Kuten sanoin, niin siitepölykausi ei ole aiemmin vaivannut minua, jonka takia nämä oireilut ovat itselleni uutta. Argh! No, pitää mennä apteekin kautta hakemaan lääkkeitä. Systerillä on joku hyvä lääke, joka ei väsytä.

Nyt vähän hommia vielä ja sit kaasu pohjaan kohti Hankoa ja pizza perjantaita 🙂

xx Didem

One Response

  1. Mulla ei ole ajokorttia vaikka olen jo 29-vuotias. Tuo paita ei jotenkin miellytä silmää, se on liian yksinkertainen ja iso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *