KATSAUS VIIKONLOPPUUN

KUVAT ANGELINA ILMAST

 

Ennen kun siirrytään uuteen viikkoon, niin palataan hetkeksi takaisin viikonlopun tunnelmiin. Viikonlopunviettoon on mahtunut sairastelua, kyläilyä, synttärijuhlia, brunssittelua, liikuntaa, ulkoilua ja verkkareissa hengailua. Viikonloppu päättyi Jari Aarnion mielenkiintoiseen haastatteluun. Mies on kyllä hyvä puhumaan. Yritin seuraa hänen ilmeitä ja kehonkieltä, että voiko hänestä havaita hermostuneisuutta. Jännityksen voi huomata esimerkiksi siitä, että saattaa nielaista puhuessa. Alusta loppuun ilme kuitenkin pysyi peruslukemilla. Siirryin vielä Ruutuun katsomaan lopun haastattelun, mutta nukahdin sen aikana. Katsoin haastattelun loppuun tänä aamuna. Varma tapa nukahtaa, on siirtyä sänkyyn ja laittaa leffa tai ohjelma pyörimään. Nukahdan alle 10 minuutissa 🙂

Meidän piti perjantaina lähteä käymään Tallinnassa, mutta säätiedotus ennusti syysmyrskyä, niin jäimme suosiolla kotiin. Olen kerran ollut risteily-laivalla myrskyn aikana, niin että vietin koko matkan halaten vessanpönttöä. Se oli ihan kauheeta. “Onneksi” Lucalla myös nousi kuume perjantaina ja kävin hakemassa hänet kotiin kesken päivän, niin ei häntäkään harmittanut yhtä paljon, kun ei päästy lähtemään. Tuntuu aina vähän pahalta tuottaa lapselle pettymys. Hänkin ehti innostumaan niin paljon tästä ekstempore yhden yön reissusta Tallinnaan. Luca siis luuli, että ollaan menossa jonnekkin etelään hellelomalle 😀 Rakas ei ole koskaan käynyt Tallinnassa <3

Näin jälkikäteen kun ajattelen, niin olen tyytyväinen, että jäätiin vaan kotiin. Olen myös kiitollinen siitä, että työpäiväni perjantaina peruuntui ja sain vaan olla. Jännästi sitä vaan rentoutuu jo pelkästään siitä tiedosta, että ei tarvitse tehdä mitään tai lähteä minnekkään. Illalla kutsuin yläkerran naapurini kylään. Olin aiemmin avannut punkkupullon, joten otettiin lasit punkkua. Meidän talossa on ihan paras meininki. Oikeasti! Paljon lapsia, ihania perheitä ja avoimet ovet. Ehkä vähän epäsuomalainen tunnelma meidän talossa.

Lucan kuume ei noussut perjantaina enää ja lauantaina oltiin jo täysillä menossa. Sadepäivää vietimme liikuntamyllyssä ja Sipoossa sukulaisten luona. Sunnuntaina vein Lucan kaverisynttäreille ja käytin oman aikani tyttöjen kanssa brunssin merkeissä.

Tuli äsken puhelu ja minun täytyy nyt rientää 😀 Palataan myöhemmin!

xx Didem

4 Responses

  1. Ihanat sä ja luca ♥ ootte kyllä niin hyvä tiimi ? susta välittyy just sellainen tapa kasvattaa lasta, jonka toivoisin itsekin joskus omaavan.

  2. Olisitteko tulleet lauantai-sunnuntai silja line risteilylle? Jos kyllä, niin ette kyllä jääneet mistään paitsi. Siellä oli muutama perheellinen ja en tiedä miten he ovat siellä voineet olla/nukkua, nimittäin siellä oli bileet ja nuoriso kyllä sekoili minkä ehti?

  3. Hei!
    Luca täytyy ehdottomasti viedä Tallinnassa Lennusadam:iin!!!
    Upea paikka aikuisellekin, saatikka sitten pienelle pojalle.
    Siellä on järjettömän iso sukellusvene mihin pääsee sisään. Voi lentää pienkonetta ja muuta interaktiivista tekemistä ja näkemistä. Myös pääsee sotalaivoihin satamassa. Yksi Tallinnan hienoimmista kokemuksista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.