KATSE KAMERAAN

KUVAT SARA-ANNIKA AREMO

En osannut päättää, joten iskin tänne melkein kaikki kuvat. Upeita kuvia, vaikka itse sanonkin. Usein katson kuvissa muualle kuin kameraan, mutta näissä kuvauksissa tuijotin suoraan kameraan niin että kyyneleet melkein valui, kun oli niin kirkasta. Sara-Annikalla on niin tarkka silmä ja visio kuvia ottaessa ja hän todellakin saa ikuistettua ne oikeat hetket. Hänestä tulee vielä tunnettu valokuvaaja, trust me! Minusta on esimerkiksi ollut ihana seurata mm Juuli Rönkän ja Janita Aution alkutaipaletta ja olen iloinen että olen osa molempien uran alkua. Janitan menestystarina on huikea. Molempien kanssa olen kuvannut paljon ja Juulin ekat oikeat muotikuvaukset taisikin olla minun kanssa. Kuvaamisen lisäksi olen tutustuttanut heidät uusille ihmiselle ja aina jos joku kysyy minulta hyviä kuvaajia, niin suosittelen lämpimästi kuvaajatuttujani.

Tällä hetkellä pääkuvaajani on upea Angelina Ilmast ja hänellä menee todella lujaa tuolla maailmalla. Tutustuimme keväällä kuvausten merkeissä ja siitä asti ollaan tehty töitä yhdessä. Suhde, joka kuvaajan kanssa syntyy, on tärkeää. Työnteon pitää olla huoletonta, nopeatempoista ja myös hauskaa. Yleensä meistä on aina tullut myös ystäviä kuvaajieni kanssa. Angelina on mieletön streetstyle kuvaaja ja hänellä on hurja kuvaustahti päällä 😀 Ihailen tosiaankin hänen työntekoa ja ahkeruutta. Odotan myös paljon että hän tulisi pian kotiin, jotta päästään kuvailemaan <3 Minusta on ihana seurata ihmisiä, jotka ovat uransa alkuvaiheessa ja tekevät duunia aidolla tunteella, jotta pääsevät kohti unelmiaan. Se intohimo, eli tekemisen palo sitä omaa juttua kohtaan on kaunista seurattavaa. Myös inspiroivaa.

Sara-Annikan kanssa ollaan tunnettu jo vuosia. Meidän tarina alkoi korkeavuorenkadun sis delistä, jossa hän oli töissä aikoinaan. Korkkarin sis deli oli minulle sitä aikaa melkein kuin toinen kotini. Näpyttelin konetta siellä päivät pitkät. Tunsin henkilökunnan hyvin ja erityisesti Sara-Annikan kanssa me aina höpöteltiin. Jossain vaiheessa hän sit kertoi olevansa blogini lukija ja että haluaisi kehittyä kuvaamisessa. Hän on siis opiskellut valokuvaamista. Sovittiin, että käydään kuvailemassa ja niinhän me sit käytiin muutaman kerran. Jotenkin kuvaustreffit sit vaan jäi ja nyt tänä syksynä Seippi laittoi viestiä, että pitäiskö käydä kuvaamassa pitkästä aikaa. Mimmi handskaa ton homman ihan eri tavalla, kun vaikka pari vuotta sitten. Itsevarma nainen siellä kameran takana. Wau <3

Kaikilla kuvaajilla on se oma persoonallinen tyyli kuvata ja oma tyyli myös käsitellä kuvia. Minä pidän siitä, että kuvani vaihtelee blogissani ja Instagramissa. En halua, että feedini on liian harkittu.

xx Didem

4 Responses

  1. Hei, kertoisitko mikä sukkahousujen denier luku sulla on tällaisessa pukeutumisessa? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.