KATSE TULEVAAN

Photos by Kristiina Ketonen

Paita // Victoria Beckham (Stockmann)

Nahkahousut // Helmut Lang (Stockmann)

Korot // Steve Madden (Stockmann)

Vielä ei ole vuosi vaihtunut tai uuden vuoden lupauksia tehty. Tässä vilkkaimmassa jouluhässäkässä, kuitenkin jo mietin seuraavaa vuotta ja mitä hyviä juttuja se toivottavasti tuo tullessaan. Vuosi 2016 on ollut minulle työni ja kehitykseni kannalta niin merkittävä. Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle vuodelle hyvin ja odottavin mielin. Positiivinen ja luottavainen asenne on kantanut minua tähänkin asti elämässä, joten enköhän jatka samalla asenteella. Jos tipahtaa, niin tipahtaa. Kolhuja pitääkin tulla, ne vahvistaa ja kehittää. Olen ylpeä itsestäni. Itsevarmuuteni on säilynyt ja myös kehittynyt, koska en yritä olla mitään muuta kuin mitä olen. Olen tehnyt tätä omaa juttua alusta saakka rehellisesti ja tunteella. Ilman tunnetta, tästä puuttuisi luonne ja aitous.

Saitte minut taas hiljaiseksi ja niin kiitolliseksi, edellisen postauksen kommenttien perusteella. Iso kiitos. Oli pakko vähän herkistellä. Ylivoimaisesti paras joululahja. Yritetään keväällä järkkää sellainen meet& greet tapaaminen.

Pitihän minunkin sairastua vielä flunssaan ennen joulua, joten senkin takia varmaan minulla on ollut aikaa miettiä tulevia mielenkiintoisia projekteja 🙂 Lahjat on ostettu ja eilen käytiin hakee Lucalle omaan huoneeseen suloinen pöytäkuusi, jonka hän sai koristella just niin kuin halusi. Sopii hyvin siihen hyllyn päälle. Pöytäkuusi voi parhaimmillaan pysyä vuodenkin virkeenä, joten ajattelin nyt yrittää tätä temppua. Tähän asti kasvini elinajat ovat olleet häpeällisen lyhyitä.

Tällä viikolla tosiaan päivittelen Stockmann.com instagramia. Olen innoissani tästä yhteistyöstä, ihan jo pelkästään sen takia, että kyseessä on Stockmann. Kaikkien aikojen tavaratalo numero yksi, jossa on niin paljon hyviä muistoja lapsuudestani saakka. Stockan vessassa tein myös positiivisen raskaustestini 5 vuotta sitten, jolloin tuntemattomat asiakkaat saivat minulta leveän hymyn ja muutaman onnellisen kyyneleen, kävellessäni ulos tavaratalosta. Jos ette vielä seuraa Stockaa instagramissa, niin tehkää se nyt stockmann.com . Jaan siellä viikon ajan erilaisia jouluideoita. Virittäydytään yhdessä joulutunnelmaan.

Tiesittekö muuten, että Stocka myy nykyään Victoria Beckhamin vaatteita? To die for. Kuvissa näkyvä paita on VB. Niin kaunis paita, jonka röyhelö hihat, tekee siitä juhlallisen.

Seuraavaksi ajattelin alkaa kuvailee tuotteita täällä kotona. Minulla on nyt kohta parin viikon ajan ollut käytössä otsonoitu oliiviöljy -sarja ja haluaisin jakaa teille kokemuksia tästä tehokkaasta ihonhoito -sarjasta. Muistatteko kun kirjoitin teille suunympärysihottumastani ? Tuon postauksen jälkeen niin moni suositteli minulle kyseistä öljyä ja iloikseni sainkin yhteydenoton mahdollisesta yhteistyöstä Suomen otsoniterapian kanssa. Paketti saapui kotiini heti, kun olin saapunut Jenkeistä takaisin Suomeen. Aiheesta lisää myöhemmin.

Olette rakkaita!

xx Didem

 

3 Responses

 1. Olisi ihanaa jos jaksaisit tehdä tuon kosmetiikka -esittelyn videon muodossa! Tykkään katsoa hupsuttelujasi insta storyssa ja snäpissä, oot niin aito! ?
  Kivaa joulun odotusta! ❤️

  1. Tuun tekemään meikki tutoriaalin..mahdollisesti videon muodossa, mutta ihonhoito rutiini postaus tulee varmaan kyl kuvien muodossa 😀 Sooorrryyy.. mutta voinhan mä esitellä jotain kosmetiikkaa instasnäpissä. Pointsit mulle, että olen super aktiivinen instassa. En oikein edes osaa enää olla ilman sitä instasnäppäilyy 🙂

   Rauhallista joulua !

   pusss

Leave a Reply

Your email address will not be published.