TÄMÄN HETKEN FIILIKSIÄ

KUVAT SARA
MEKKO & LENKKARIT / ELLOS
LAUKKU / CHANEL
Katsoin eilen Sohvaperunoita telkkarista ja kuulin ekaa kertaa töhnämunasta. Ne söi sitä siellä Sohvaperunoissa ja kuulemma tosi hyvää. Kuka syönyt? Mä olen vannoutunut Kindermunien fani ja muita munia en ihan helpolla suuhuni laita ? Ja siis me vasta ollaankin oltu varsinaisia sohvaperunoita ja herkkupeppuja koko pääsiäisen. Hyvää vastapainoa Espanjan reissulle, jossa vikat päivät oli super intensiiviset. Kuvasin koko loman aikana yhtä isompaa kampanjaa ja sit Malagan päässä kuvattiin tiimin kanssa aamusta iltaan. Reissun jälkeen olen lomaillut kotona, enkä tehnyt yhtään mitään. En muista milloin olisin viimeksi viettänyt näin paljon aikaa sohvalla ja vain katsonut ohjelmia – niin rentouttavaa.
Katsottiin eilen myös Beyoncen Coachella-keikan. Huh, sitä katsoessa tuli niin voimakas ja vahva olo! Ihan tosissani aloin miettiä, että aloittaisin tanssitunnit. Parasta liikuntaa on laittaa kotona musat päälle täysille ja tanssia kuin viimeistä päivää niin, että hiki lentää. Laittaa vaan lempparibiisit soimaan ja heittäytyy tunnelmaan. Kyllä kalorit palaa ja ihminen vapautuu! Parasta ehkä olla yksin kotona, kun tekee tämän treenin 😀
Tänään ollaan nautittu aamupäivällä ihana hidas brunssi kotona tyttöjen kesken ja kyläilty Sipoossa ja Riihimäellä. Kävin moikkaamassa iskää ja syömässä maailman parasta kebabia hänen ravintolassaan. Otin sitä myös kotiin mukaan! Vaikka päivä on mennyt tosi leppoisasti niin Sri Lankan uutiset on ahdistanu, ja sen takia mieli on ollut tänään vähän maassa. En yleensä tykkää lukea hirveästi uutisia, koska ahdistun niistä niin helposti. Otan kaikki kauheat asiat raskaasti ja kannan sitä tunnetta kauan aikaa. Kuulin vasta tänään, että Bestsellerin perustajan kolme lasta ovat menehtyneet Sri Lankan iskuissa. Uutinen kosketti erityisesti sen takia, koska uhrina oli lapsia ja siksi, että olin juuri tehnyt Bestsellerin kanssa yhteistyötä ja kuvannut kampanjaa. En tykkää itse osallistua kovinkaan paljon mihinkään massatapahtumiin ja sillä tosiaan on syynsä. Mutta toki ei voi koskaan olla liian varovainen eikä sitä voi elää peläten.
Paluu arkeen alkaa huomenna. Lucalla jatkuu eskari, mulla työt ja isommat lapset lähtevät takaisin Jenkkeihin.
xx Didem

One Response

  1. Anders ei ole Bestsellerin perustaja vaan Bestsellerin perustajapariskunnan poika. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *