KAULUSPAIDASSA

 KUVAT ANGELINA ILMAST
KAULUSPAITA // TOTEME
FARKUT // LEVIS
BOOTS // ALEXANDER MCQUEEN
AURINKOLASIT & LAUKKU // CHANEL
KORVAKORUT // THOMAS SABO

 

Hei anteeksi kun en ole ehtinyt päivittää blogia ollenkaan juhannuksen jälkeen. Olisi ollut vaikka kuinka paljon asiaa, mutta olen priorisoinut kaikkea muuta, paitsi kirjoittamista. Välillä toivoisin, että voisin sanella jollekkin toiselle asiani  ja hän sitten näpyttelisi sen kauniisti ja selkeesti tänne wordpressiin.

Juhannus meni ihanasti. Paitsi et mun kasvot puhkesi kukkaan landella. Toivon, että parin päivän mökkielämä jotenkin puhdisti vain kasvojani, jonka takia se on ollut täynnä näppylöitä. Epäpuhtaukset ehkä nousi pinnalle? Olen kuorinut ihoani nyt joka päivä ja käyttänyt vain seerumia. Tuntuu, että kosteusvoide on liian raskas nyt kesällä. Näppylät ovat melkein jo kuivuneet pois.

Töitäkin on ollut erinäistä. Eilen stailasin yhden lukijani Stockmann tavaratalossa. Minua jännitti asiakkaan stailaaminen, sillä olimme jutelleet vain puhelimessa ja muutaman kuvan perusteella valitsin hänelle asuja. Turhan jännitin, eikä mun valinnatkaan mennyt mönkään, päinvastoin! Päivä oli antoisa ja mielenkiintoinen. Tykkäisin tehdä enemmänkin noita stailaushommia.

Olen ihan poikki. Nukahdin jo pari kertaa sohvalle. Minusta on tullut tällainen kotihiiri, joka nauttii yksinolosta (lapsen kanssa) 😀

xx Didem

4 Responses

  1. Ihana asu! Olet kyllä super tyylikäs. Muistatko noiden Levisten tarkkaa mallia??

Leave a Reply

Your email address will not be published.