KAUNIS VALKOINEN HYMY

Kuvat // Kristiina Ketonen

Kaupallinen yhteistyö: Pepsodent

 

Kaunis valkoinen hymy, mikä onkaan valloittavampaa! Kiinnitän ihmisissä paljon huomiota hymyyn ja hampaisiin. Huolitellut hampaat sekä terve ja raikas suu kertoo paljon ihmisestä. Suuhygienia on todella tärkeä asia terveyden kannalta ja siitä ei voi mielestäni pitää liikaa huolta. Siistit ja valkoiset hampaat antavat huolitellun vaikutelman lisäksi kuvan, että panostaa oman ulkonäön lisäksi terveyteen.

Käyn itse säännöllisesti hammaskiven poistossa, ja minulle annettiin viime hammaslääkärikäynnillä hammasväleihin tarkoitettuja harjoja, joita olen nyt käyttänyt lisänä rutiinissani hammastahnan ja suuveden kanssa. Pesen hampaat aamuin illoin ja valkaisevalla hammastahnalla.

Pepsodent lanseerasi juuri uudet White Now CC -hammastahnat, joissa on hieman eri ominaisuuksia, kuin vanhemmissa valkaisevissa tuotteissa. Pepsodentin uutuus antoi välittömästi valkoisemmat hampaat ja se on turvallinen käyttää, sillä sen valkaiseva ominaisuus ei sisällä kiillettä hankaavia ainesosia. Itse asiassa uudessa CC-sarjassa on hoitava koostumus lisättyjen mineraalien ansiosta ja suuhun jää todella raikas fiilis pitkäksi aikaa. Tuote on siis turvallinen ihan päivittäisessä käytössä ja olen myös huomannut, ettei se ole enää niin sininen, kuin aikaisemmat tuotteet, jonka takia se ei sotke samalla tavalla pesuallasta.

Hammastahnassa yhdistyvät sekä Blue light pigmentit että hoitava koostumus. Vaikutus perustuu pinnallisten värjäytymien poistoon mekaanisesti puhdistamalla sekä hammastahnan siniseen sävyyn. Hammastahnoihin on myös lisätty sinkkiä ja sehän estää bakteerien lisääntymistä ienrajassa ja ehkäisee sitä kautta ientulehduksia.

Joillain ihmisillä on luonnostaan valkoisempi hammasluu kuin toisilla. Olen ollut itse melko tyytyväinen omien hampaitteni sävyyn, mutta toki valkoisempi hymy olisi aina näyttävämpi. Muun muassa kahvi, tee, tupakka ja punaviini värjäävät hampaita, jonka takia myös valkoisen hymyn omaavien olisi hyvä ylläpitää kirkasta hymyä valkaisevilla tuotteilla. Varmasti monilla on pelko siitä, että hampaiden oma kiille kärsii, mutta onneksi on olemassa hyviä ja turvallisia tuotteita joita voi käyttää huoletta. Hymy on itse asiassa ensimmäinen asia, johon kiinnitän ihmisessä huomiota. Valkoisemmat hampaat kaunistavat ja myös nuorentavat kasvojen ilmettä. Näin selfie-aikakaudella huomaa, että ihmiset kiinnittävät yhä enemmän huomiota omaan hymyyn ja ovat myös enemmässä määrin kiinnostuneita valkoisista hampaista. Täydellisten hampaiden lisäksi on myös tärkeää hymyillä, joten muistetaan hymyillä tutuille ja tuntemattomille!

Pepsodentin sivuilta voi käydä lukemassa lisää White Now CC:n kahdesta uutuudesta jotka ovat: White Now Correction & Care sekä White Now Correction & Care Bright.

xx Didem

4 Responses

  1. Tykkään kovasti näistä ei niin huollitelluista kuvista. Niitä lisää! Olet upeimmillasi luonnollisena, jolloin aito kauneutesi pääsee täysin esiin. Se on ainutlaatuista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.