KEEP IT SIMPLE

Photos by Janita Autio 

Minulla on yksi sääntö pukeutumisessani: keep it simple.

Vuosien varrella olen löytänyt tyylini, joka perustuu hyvin yksinkertaisista ja selkeälinjaisista vaatekappaleista. Yksinkertaisen linjan noudattaminen pukeutumisessa, helpottaa jokapäiväisiä vaatevalintojani hurjan paljon. Vaatekaapissa ei oikeastaan roiku mitään ylimääräistä tai sellaista, joka ei sovi sinne tai jonka kanssa en löydä mitään yhdistettävää.

Pukeutuminen on yksinkertainen asia, silloin kun tuntee oman tyylinsä ja myös vaatekaapin sisältö on kunnossa. Omastani löytyy basicit, ajattomat vaatteet, muutama klassinen kappale ja sit erikoisemmat vaatteet.

Musta nahkatakki valkoisen t-paidan kanssa toimii aina. Sen kanssa voit yhdistää:

  • siniset farkut ja tennarit
  • boyfriend farkut ja lenkkarit
  • puolipitkä hame ja lenkkarit, bootsit tai korot (kultaiset hameet ovat nyt muodissa)
  • nahkahousut, jotka tuo rokkia asuun.
  • harmaanmustat farkut ja nilkkabootsit.
  • Muutama ohuen kaulakorun, jos haluaa vähän jotain ekstraa.

Kun sinulla on muutama toimiva basic kappale, niin niiden yhdistäminen kaikkeen muuhun on aika helppoa. Toimii ainakin minulla. Kuvissa näkyvä asu on from top to toe Zarasta. Hiuksissani on Glitterin kultainen yksityiskohta.

xx Didem

4 Responses

  1. Moi! Kiitos kivasta hiusvinkistä! Oon pitkään miettiny nättejä ja asiallisia tapoja pitää hiuksia kiinni kun perusponnari kyllästyttää ja lettikampauksia ei ole aikaa aamuisin tehdä (no, en edes osaisi!). Tuollaiset farkut olis kans etsinnässä. Otatko yleensä yhden koon isommat farkut vai onko nuo malliltaan boyfriend?

  2. Sulla on niiin hitsin kiva tyyli! Voi kun itekki osais! Kävin muuten ostamassa Thomas Sabon hajuveden josta juuri puhuit. Kun sinä kehuit sitä kävin tuoksuttaa ja rakastuin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.