KEHYSTETTY KATSE

    

 

 Kuvat Juuli Rönkä 
Kaupallinen yhteistyö Specsaversin kanssa

 

Käyn jonkin verran erilaisissa silmälaseihin liittyvissä tilaisuuksissa, ja minusta on aina ihanaa ihastella ja mallailla kaikkia kehyksiä. Tämä postaus on ainoa laatuaan, sillä en ole aikaisemmin kuvauttanut itseäni silmälasit päässä. Kyseessä on siis jotain uutta ja ihmeellistä, ja se on aina todella virkistävää. Olen erittäin ahkera aurinkolasien käyttäjä, mutta kehyksiä tulee harvoin ostettua, koska näössäni ei ole mitään moitittavaa. Lasit päässä oloni on kuitenkin hieman erilainen. Tuntuu siltä, että sopivat kehykset tuovat lisää asennetta, rohkeutta ja itsevarmuutta. Lasit päässä minua ei pysäytä mikään ja olen määrätietoisempi. Huomasin myös kuvauksissa, että sain poseerauksiini paljon enemmän vaihtelua kehysten ansiosta. Voisi sanoa, että niin kuin kulmakarvat kehystävät kasvoja niin kehykset tekevät saman silmille!

Sain käyttööni Specsaversin ja tanskalaisen DAY Birger et Mikkelsenin yhteistyössä suunnittelemat lasit, joista valitsin itselleni parhaiten sopivat. Mallistossa tulee esiin skandinaavinen yksinkertaisuus ja raikkaus. Kehyksiä valittaessa on otettava huomioon mm. kasvojen muoto, nenä ja silmät. Koska silmäni ovat vihreät, halusin valita jotain sellaista, joka korostaisi niiden sävyä. Halusin valikoida myös mahdollisimman erilaisia malleja, jotta voisin vähän revitellä. Specsavers ja DAY lanseerasivat yhteisen kehys- ja aurinkolasimallistonsa maanantaina. Mallisto koostuu yhteensä 18 erilaisesta silmälasikehyksestä sekä aurinkolasista. Kuvissa näette niistä lempparini eli yhdet kultaiset aviatorit sekä muutamat asetaattikehykset. Omat henkilökohtaiset suosikkini ovat vihreän sävyiset, sillä niissä silmäni tulevat todella hyvin esiin. Uskon, että musta tai maanläheiset sävyt ovat kehyksissä monen mieleen, mutta suosittelen kyllä rohkeasti kokeilemaan jotain räväkämpää ja persoonallista. Väreillä voi saada silmiin kirkkautta ja korostaa iiriksen sävyä. Olin ihan yllättynyt siitä, miten hyvin imagolasit sopivat itselleni! Koska en käytä kovinkaan usein meikkiä, voi silmälaseilla saada kasvoihin ihan uutta eloa. Kehykset myös peittävät sopivasti tummat silmäpussit tarvittaessa 😉 Näyttävillä laseilla voi muuttaa koko lookia, ja kehykset ovat päässä niin kevyet, että niitä ei itse edes ajattele!

Olisi kiva kuulla, mitkä kehykset olivat teidän mielestänne parhaimmat? Kirjoittakaa suosikkinne kommenttiboksiin sähköpostiosoitteen kera, niin arvon yhdelle teistä DAY:n silmälasit, johon kuuluu kehykset ja vakioyksiteholinssit! Arvon voittajan tiistai-iltana 13.3.

 

xx Didem

295 Responses

 1. Vihreät on todella upeat. Värikin sopii hyvin.? Olen samaa mieltä siitä, että laseilla saa kivasti lookiin särmää.

 2. Nuo vihreät, ihan pysähdyin katsomaan kuinka upealta näytät ne päässä!

 3. Sivuprofiilistasti kultaiset aviatorit päällä otetut kuvat ovat todella upeita. Mitä itse kehyksiin tulee, olen kuitenkin samaa mieltä kanssasi – vihreät kehykset ovat minunkin suosikkini.

 4. Noi vihreät on ihanat 🙂 Tulee kyllä itsellekin mieli ostaa uudet lasit, kun näitä kuvia katselee.

 5. Pakko tässä on olla muiden kanssa samaa mieltä, noi vihreet sopii niin hyvin ?? Tosi kiva silmälasikokoelma muutenkin DAYlta

 6. Kaikki toimii mutta mä olen myös sitä mieltä että vihreät on parhaat ???

 7. Vihreät ehdottomasti todella kauniit ja sopii täydellisesti sun ihon ja hiusten sävyyn?

 8. Sinulle sopii parhaiten nuo vihreäkehyksiset. Todella kauniit ja korostaa myös tummia piirteitäsi ?

 9. Vihreät ja aviatorit mun mielestä kivoimmat! Oon ite miettiny pitkään silmälasien hankkimista, vaikka en niitä näön vuoksi tarviskaan. Ne tuo niin kivaa vaihtelua ja persoonallisuutta omaan lookkiin.

 10. Wau olet niin upea!! Sopii hyvin sinulle nuo kaikki mallit. 🙂 Itse tykästyin eniten ihan noihin läpinäkyviin tai värittömiin. Ne ovat aivan ihanat.

 11. Noi vaaleat tekee susta ajattomasti tyylikkään, määrätietoisen ja menestyvän näköisen! Todella upeat!

 12. Itsekin yllätyn valinnastani, mutta pakko sanoa, että nuo valkoiset on ihanan freesit ja rohkeat!! Eli niille peukku ?

 13. Mulla on ollut kaukonäköä jo 5 vuotiaasta lähtien, mutta silmälaseja ei tule ikinä käytettyä kun omat on niin rumat. Joten piilolinsseillä on menty viimeiset 15 vuotta. Nää kaikki on upeita ja ehdottomasti kultaiset aviatorit mun lempparit! Pitääpä mennä tutkailemaan valikoimaa. Aina vaan vaikea löytää sellaisia laseja missä -6,5 kaukonäkö ei tee laseista liian raskaita pullonpohjia 😀

  Sulle sopii kyllä ihan älyttömän hyvin noi vihreet!! ?

 14. Vihreät sopii sulle äärettömän hyvin. Korostaa kauniisti sun silmiä.

 15. Varmasti kehyksiä ostaessa lähtisin hakemaan mustia, mutta koska olen myös tummapiirteinen ja vihreäsilmäinen, niin vihreät kehykset olisivat oiva valinta myös mulle! ?

 16. Omaa silmää miellyttää nuo vaaleat! Ne ovat aivan älyttömän makeet ja jotenkin rohkeat ja erottuvat ehdottomasti joukosta erilaisuudellaan.

 17. Mun mielestä noi valkoiset tuo sun kasvonpiirteille tietynlaista särmää. Omasta mielestäni ne on myös hyvin naiselliset! 🙂

 18. Mielestäni noi tummat kehykset sopii sulle parhaiten. Tykkään kyllä myös noista metallisista.

 19. Aviatoreissa on aina asennetta mutta vihreät sopii sulle täydellisesti <3

 20. Vihreät kehykset ovat ihanan pirteät ja tekevät lookista määrätietoisen. Huippuvalinta kevääseen! ☀️?

 21. Vihreät on täydelliset silmiesi väriä ja kauniita kasvonpiirteitäsi korostamaan.

 22. Mun mielestä toi kevyt aviator-malli on ihana! Metallin sävy antaa kivasti väriä kasvoille ja kehyshän on vaan ihan tosi cool!

 23. Vihreät lasit ovat ihana ja sopii sinulle täydellisesti. Itselläkin vihreät silmät, niin olisi kiva kokeilla jotain uutta!

 24. Vihreät ja pilottimalliset kehykset ovat ihan supermageet, vaikea valita kumpi olisi paras! 🙂

 25. Noi viimeiset (vihreät), ehkä senkin takia että käyttäisin tuollaisia myös itse ?

 26. Vihreät ehdottomasti! Korostaa kivasti vihreitä silmiä ja super hyvä valinta kevääseen ?

 27. Vihreät on minunkin lempparit! Särmikkäät lasit saa minkä tahansa asun (ja mielentilan) näyttämään astetta skarpimmalta! Ja toimii varsinkin just sellaisina silmäpussipäivinä yhtä hyvin ku pipo huonona hiuspäivänä!

 28. Vihreät! ? Itsellänikin on vihreät silmät ja ihan rupesin harkitsemaan ko laseja ianikuisten kilpikonna-väritettyjen tilalle ?

 29. Vihreäsankaiset ovat parhaat, sopii malliltaataan ja väriltään sulle hyvin, on tyylikkäät ja monikäyttöiset 🙂

 30. Ihania kaikki! Vitsit miten vaikea valita vain yhdet :/ Kallistuisin aviatorien puoleen sitten kuitenkin 🙂 Ihanan keposet ja kehystävät kasvoja kauniisti 🙂 Ihana arvonta 🙂

 31. Seitsemäs kuva missä katsot suoraan kameraan: sulla on todella vangitseva katse! Niin kauniin väriset silmät! Vihreät pokat on omat suosikit, mielettömät!

 32. Ehdottomasti vihreät! Hillityt ja tyylikkäät, joissa on kuitenkin särmää! Aivan upeat.

  1. ONNEKSI OLKOON VEERAS <3 Sinä olet voittaja! Laitan sinulle sähköpostia niin päästään eteenpäin 🙂 Jee!

 33. On kyllä tosi mageet sulle noi vihreät ? Ei kyllä noi kultasetkaan hassummat oo ?? Kuin vaikeaa onkaan löytää mieluisat kehykset…

 34. Vihreät kehykset ovat upeat! Särmää ja klassisista ilmettä samalla kertaa, sopivat sinulle täydellisesti <3

 35. Sinulle sopivat kaikki kehykset, mutta aviator mallin ja vihreiden kehyksien välillä kallistuin lopulta vihreisiin?

 36. Noi vihreät on upeat! ❤️ Voisin kuvitella itsellenikin niin hyvin..?

 37. Aviatorit mun mielestä ehdottomasti parhaat! Haluaisin moiset itsellekin 🙂

 38. Vihreät erottuivat joukosta heti kun näin kuvat! Aivan upean sävyiset ja sopii sulle ihan täydellisesti! Ei liian massaa myöskään, sopivan persoonalliset mielestäni!

 39. Vitsi mitä kehuksia, wau!! Nuo metalliset (?) 5. kuvassa oli musta erityisen hyvät!

 40. Mun suosikit on nuo vihreät! Aviatorit on kivat myös, mutta ovat olleet jo hetken aikaa pinnalla, joten siksi kallistun vihreisiin. Niissä on jotain uutta särmää selvästi. Ihania laseja kyllä kaikki ja aihe onkin ajankohtainen, kun omatkin lasit ovat hankinnassa.

 41. Pilotit on nyt se juttu, joten valitsen ne☺️ Kivan erityyliset pokat olet valinnut…

 42. Sulle ehdottomasti noi vihreät! Oon myös tykännyt aina edes vähän revitellä lasien kanssa, tänhetkiset joissa Tiffanyn vaaleansinistä tuo kyllä kivasti omia sinisiä silmiäni. Jäi kesällä laseja ostaessani kaivertamaan metallisankaiset yksilöt, uskoisin että itse saisin niistä juuri sitä mainitsemaasi asennetta! ?

 43. Ehdottomasti suosikiksi tulivat heti vihreät lasit? Silti niiden lisäksi muut sopivat sinulle super hyvin!!

 44. Noi kaikki sopii sulle hienosti, mutta kyllä ne vihreät vaan on tyylikkäimmät.

 45. Moi! Musta ensimmäiset aviatorit oli aivan mahtavat! wau, en tiennyt että lasit voisi olla näin tyylikkäitä. Antaisin lasit äidilleni, joka on käyttänyt samoja, jo osittain rikkinäisiä lasejaan vuosia ja ansaitsisi neljän lapsen yksinhuoltajana itselleenkin jotain ihanaa vaihteeksi <3

 46. Kaikki sopii sulle loistavasti, mutta jos vain yhdet saisi valita, niin nuo aviatorit on kyllä super hienot sulla !

 47. Vihreät oli tosi hyvät, mut mun lempparit oli kyllä silti nuo valkoset! 🙂

 48. Aviatorit passaa sulle, ja vihreätkin. Oispa kiva saada itelleki jotku ilmeikkäämmät lasit.

 49. Ihan tajuttoman upeita kuvia Didem! Vihreet olis ehdottomasti mun mieleen ja korostais varmasti vihertäviä silmiäni.

 50. Vihreät ehdottomasti! Katsoin myös kuinka paljon tuo silmien omaa väriä esille

 51. Nuo valkoiset tuo persoonaa esiin ja kesällä voisivat olla superit ???

 52. Vihreän sävyiset näyttää sulla hyvältä! Olisipa hienoa voittaa tämä paketti, sillä vuorottelen piilareiden & lasien välillä, ja nyt pitäisi uusia silmälasit ?

 53. Nuo vihreät sopii sulle kyllä todella hyvin!! 🙂 Toinen suosikkini on ehdottomasti nuo kultaiset Aviatorit! Mielestäni korostaa tosi kauniisti sun kasvojen kaunista luustoa <3 Lisäksi ne on mielestäni todella keväisen raikkaat kehykset!

 54. Kivoja kuvia. Kaikissa kehyksissä oma tunnelmansa, naiselliset, ylvään tyylikkäät ja asenne.
  Aviatorit mun suosikit noista.

 55. Noi vihreät kehykset on tosi makeet! Aviatorit myös tosi jees kun suosii raikkaampaa ja minimalistisempaa lookkia ?

 56. Vihreät ovat upeat! ? Myös nuo aviator-malliset ovat upeat ja kauniin sirot!

 57. Fiilistelen tällä hetkellä siroja metallikehyksiä, joten vastaukseni on nuo pilottimalliset! 🙂

 58. Vihreät ovat kyllä kaikkein parhaimmat Sinulle juuri silmien värin takia?

 59. Vihreät! Ei pelkästään värin takia vaan toi malli pukee sun kasvoja ihan erinomaisesti.

 60. Tokat eli vihreät ovat kivan maanläheiset ja silti näyttävät. Sopivat väriltään hyvin. 🙂

 61. Hejssan!vihreät sopivat mieletäni Sinulle parhaiten- aviatorit tokana<3Itselleni valitsisin nuo aviatorit,mallina minulla ei ole vielä koskaan ollutkaan, vaikka koska minulla on ikänäkö niin kehyksiä joutuu ostelemaan ajoittain tarpeeksi usein. Olisi ihana uudet kevätlasit:)

 62. Omaksi suosikiksi nousee ehdottomasti coolit aviatorit ja vihreät kehykset!

 63. Nuo vihreät on todella upeat! Itse olen aina optikkoliikkeessä katsellut vain ja ainoastaan mustia kehyksiä, mutta nyt tuli fiilis, että pitäisi seuraavaksi kokeilla jotakin väriä!

 64. Noi vihreät on aivan ihanat! Sopii sulle loistavasti. Kelpais mullekin!

 65. Vihreät ovat täydelliset sekä värinsä että muotonsa puolesta. Ihanat.

 66. Sinulle sopivat nämä kaikki, pilotit olivat parhaat❤️

 67. Kaikki kuvien kehykset sopivat sinulle todella upeasti. Omat suosikkini ovat kultaiset aviatorit ja vihreät pokat. =)

 68. Ehdottomasti vihreät! Ne istuu kasvoille väriltään ja malliltaan ihan loistavasti!

 69. Vihreät ja valkoiset! Vihreät arkeen ja valkoiset juhlaan. En tosiaan noiden väliltä osannut päättää.

 70. Noi “mummo” kehykset on varmaan mulle sopivimmat (eli noi harmaat) Mutta sulle noi vihreät on hienoimmat ??

 71. Itselleni ottaisin erittäin mieluusti pilottimalliset, mutta sinulle suosittelisin vihreitä. ?

 72. Kaikki on tosi mageita, mutta ehkä noi vihreät on parhaat juuri tuon värin vuoksi:) Mukana

 73. Näistä malleista ehdottomasti vihreät sopi parhaiten sun ihon väriin ja kasvojen muotoihin 🙂

 74. Wau, aivan todella hienoja malleja kaikki! Etenkin valkoset kehykset on supertyylikkäät ja muoto sopii todella hyvin sulle 🙂 myyty!

 75. Oi miten kivoilta näyttää! Vihreät sopivat sinulle. Itselleni haaveilen hempeän vaaleanpunaisista laseista ☺️

 76. Vihreät ehdottomasti! Korostaa upeasti sun silmiä 🙂 voisi sopia omiinkin kasvoihin!

 77. Kultaiset ehdoton ykkönen!

  Tuo fressiä yleisilmettä lookkiin juuri sopivat kevääseen ?

 78. Ihan huippua, et laseilla saa särmää ulkonäköön. Minunkin mielestä vihreät sopivat parhaiten???

 79. Olet upea kaikissa kehyksissä,mutta..joo..kyllä vihreät erottuu edukseen ??

 80. Vihreät syksyllä ja talvella ja metalliset keväällä ja kesällä.

 81. Mielestäni nuo vihreät ovat ihanimmat! Tuovat tietynlaista kontrastia kasvoille ja ovat elegantin nykyaikaiset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *