KEITTIÖREMONTTI

Kaupallinen yhteistyö Ylämaan Graniitti & Cosentino Suomi

 

Vuoden alussa tuli ostettua ensimmäinen oma asunto sijoituskäyttöön, johon kiinnyin kovasti ja tästä syystä halusin hieman panostaa siihen vaadittua enemmän. Vaikka asunto olikin lähes priimakunnossa ja juuri remontoitu, halusin uusia keittiön sillä ajatuksella, että asunto mahdollisesti jonain päivänä tulisi oman perheen/lasten käyttöön. Lucan ensimmäinen poikamiesboksi. 🙂 Tiesin haluavani marmoria jäljittelevät vaaleat kivitasot ja kaikki tummat pinnat pois.

Remonttia lähdettiin toteuttamaan yhdessä Ylämaan graniitin sekä Cosentinon kanssa. Loppujen lopuksi vaihdettiin siis vain tasot ja saarrekkeen pinnat, joiden materiaaliksi valikoitui Dektonin Tundra19 Stonika. Kyseessä on uusi äärimmäisen tiivis materiaali, joka valmistetaan lasista, posliinista sekä kvartsista. Alhaisen huokoisuutensa ansiosta se on myös erittäin kestävä materiaali. Kivimateriaaleja oli kaiken kaikkiaan paljon ja päätös hankala. En kuitenkaan voisi olla tyytyväisempi lopulliseen valintaan, joka vaihtui vielä toiseen aivan viime hetkellä. Kävin pariinkin otteeseen paikan päällä katsomassa ja vertailemassa eri vaihtoehtoja, sillä materiaalit näkee kokonaisuudessaan aivan eri tavalla kuin pienistä mallilaatoista. Alunperin parhaalta näyttänyt kivi osoittautui laajemmin nähtynä liian vaaleaksi ja sen kuvio hailakaksi, jolloin lopputuloksesta olisi tullut ihan erilainen. Tämän lisäksi keittiöön vaihdettiin Stalan täysin integroitu allas ja teetettiin ruokapöytä mittatilaustyönä samaisesta kivestä. Pöydän jalat hoitui myös näppärästi Ylämaan graniitin kautta.

Keittiö toimii kodin sydämenä ja siellä tulee vietettyä paljon aikaa, joten siihen on kiva panostaa. Jo pienillä muutoksilla saa paljon aikaan ja tässäkin tapauksessa suhteellisen helpolla remontilla saatiin täysin uusi ilme keittiölle. Keittiöstä tuli ajattoman trendikäs ja se näyttää kokonaisuudessaan paljon avarammalta. Aluksi mietin myös yläkaappien poistoa, jolloin tilaan olisi tullut lisää ilmavuutta. Säilytystilastakaan ei olisi ollut puutetta, mutta tämä sai ainakin toistaiseksi vielä jäädä. Pieniin yksityiskohtiin kannattaa kiinnittää huomiota, kuten esimerkiksi valaisimiin sekä vetimiin. Jo niiden vaihtaminen tekee paljon ja tuo uudenlaista ilmettä.

Yhteistyöstä Cosentinon sekä Ylämaan Graniitin kanssa täytyy antaa pelkästään positiivista palautetta. Kaikki sujui hyvin mutkattomasti sekä nopealla aikataululla. Keittiön remontilla oli sen takia hieman kiire, sillä asuntoon oli tulossa vuokralainen. Mikäli keittiöremontti on ajankohtaista, niin suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan nämä firmat.

 

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.