KENKÄTAIVAASSA

 

 

 

 

Kuvat Angelina Ilmast
Kaupallinen yhteistyö Vagabondin kanssa

 

Kevään harvinaiset hellelukemat on noussut sen verran nopeasti pilviin, että vaatekaappikin on keventynyt kesävaatteilla ja -asusteilla. Olen ottanut kesäkenkiä enemmän esille ja laittanut vuorelliset varastoon. Minulle tyylikkyyden lisäksi kengissä ehdottoman tärkeää on mukavuus ja istuvuus. Omistan sellaiset jalat, että ne hiertyvät helposti, varsinkin jossei minulla ole sukkia. Kengät kannattaakin niin sanotusti ajaa sisään ennen tärkeää tilaisuutta tai sellaista käyttöä varten, jossa joutuu kävellä tai seistä pitkiä aikoja putkeen. Kaiken varalta rakkolaastarit on hyvä aina ottaa mukaan, mutta suoraan paketista ei kenkiä kuitenkaan kannata pukea käyttöä varten. Olen sitä mieltä, että aitoa nahkaa olevat kengät istuvat, hengittävät ja mukautuvat paremmin jalkaan kuin tekonahkakengät. Aito nahka venyy, joten se kannattaa ottaa huomioon kenkiä sovittaessa.

Vagabondilla on todella laadukkaita kenkiä ja iso valikoima kaikenlaisia malleja. Kesämallistossa on paljon erilaisia sandaaleita sekä arki- että juhlapukeutumiseen. Juhlissa kaikki eivät halua käyttää korkoa, jolloin jotkut matalapohjaiset sandaletit ovat hyvä vaihtoehto. Kuvissa minulla on päällä muutamia lempikenkiä Vagabondin uudesta mallistosta. Olen yhdistellyt kenkiä juuri juhlapukeutumiseen, sillä mielestäni jotkut vähän erikoisemmat sandaalit toimivat erittäin hyvin myös juhlissa. Erityisesti remmilliset mustat ja matalapohjaisemmat kultaiset ovat suosikkejani. Vaikka asu olisi itsessään yksinkertainen ja pelkistetty myös värimaailman puolesta, voi kengillä tuoda räväkkyyttä ja lisää väriä kokonaisuuteen. Värikkäät ja erottuvat popot ovat selkeesti tämän kesän juttu. Vagabondin väreissä näkyy paljon punaisen eri sävyjä sekä muutamia koralleja ja räikeitä väripilkkuja.

Kävin jo tutustumassa Galleria Esplanadin Nilssonin myymälään, jonka konsepti on kokenut raikkaan uudistuksen. Tulen kuvaamaan teille pian juttua IG:n Storyyn kesän mallistosta ja sen väriloistosta, joten pysykää kuulolla! Yksi hieno juttu mihin Vagabond on viime aikoina ottanut kantaa on kierrätys. Ne nimittäin lanseeraavat uuden ”Shoe Bring Back” -kampanjan, joka tukee kierrätystä ja sitä kautta kestävämpää kehitystä kenkämuodin saralla. Kyseessä on siis projekti, joka antaa ihmisille mahdollisuuden tuoda käytetyt kenkänsä liikkeeseen, jota kautta kengät voidaan kierrättää ja hyödyntää niiden materiaaleja jatkossa. Tämä kampanja yhdessä I:Collect:in kanssa on mielestäni erittäin upea ja osoittaa sen millä tavalla yritys voi ottaa vastuuta tuotannon ja sitä kautta ympäristön puolesta. Tällainen kannanotto on positiivinen ja kehittynyt suunta kohti vastuullisempaa kuluttamista. Iso peukku!

 

xx Didem

 

3 Responses

  1. Moikka! Vitsi miten ihania kesäkenkiä:) ja hei, osaatko sanoa noiden mustien sandaalien mallia(ei ainakaa Vagabondin sivuilla osunu silmää), ne on meinaa just sellaset mitä oon ettiny! Ihanaa kesän alkua 🙂

  2. Hei! Mistä tuo mustapunakukka mekko? ja tuo housupuku liivi, aivan ihanat ja täydelliset kesäjuhliin….mustakengät ovat napakymppi!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.