KESÄKUUN TYTTÖ

Photos by Janita Autio

Blouse // Bik Bok

Skirt // Gina Tricot

Earrings // DFJ

Shoes // Supergea

Sunglasses // Polaroid

Loppukuusta syntyneet kesäkuun tyttöset ovat luonteeltaan herkkiä, kuvittelukykyisiä ja huolehtivaisia. Ravuilla, tai ainakin minulla, on halu hoivaa läheisiä ihmisiä kuin suuri äiti konsanaan. Minulla on vahva vaisto, joka on lähestulkoon aina oikeassa. Vaistojensa ja sympaattisuutensa avulla Rapu pystyy vastaamaan ympäristönsä lausumattomiin odotuksiin ja toiveisiin vaatimatta palkkiokseen muuta kuin toisen tyytyväisyyden. Heikot puolet ovatkin sitten erinomainen muisti, liittyen oikeastaan kaikkeen. Huonoa tässä on se, että muistan kaikki väärydet, jota minua kohtaan on tehty, mutta pyrin aina antamaan anteeksi ja ymmärtämään. Läheisilleni ja minulle tärkeille ihmisille annan helpostikkin anteeksi. Ravut ovat iloisia, energisia, hyvää seuraa ja erittäin helposti rakastettavia, paitsi kun kyseessä on tunteet ja oma reviiri. Parhaaltakin ihmistuntijalta vie vuosikausia päästä sinuiksi Ravun ailahtelevan tunnemaailman kanssa.

Minulla oli siis synttärit eilen ja vuosia on nyt 29. Ei tunnu missään, enkä oikeastaan ole koskaan miettinyt vanhenemista sen kummemmin. Syntymäpäiviäni en juurikaan viettänyt. Facebookistakin olen joskus aikoinaan poistanut synttäri ilmoituksen. 😀 Tykkään viettää ja järkkää muille hienoja ja isoja juttuja, mutta olen huono järkkäämään itselleni mitään. Minulle on tärkeintä, että läheiseni ja perheeni on kanssani ja herättää minut laululla, koska se on ollut perinne jo lapsuudesta saakka. 🙂 Äitini on huolehtinut siitä, että aamulla ollaan tultu herättämään kakun ja lahjojen kanssa. Oman lapsen syntymäpäivä on tänä päivänä myös minulle erittäin herkkää ja haluan jatkaa samaa perinnettä, jonka olen itsekkin saanut kotoa.

Eilen muuten sain ensimmäise nyrkkeily/ Muay thai -tuntini. Onko täällä muita nyrkkeiljöitä? Siis pakko sanoa, että mielettömän tehokasta treeniä koko vartalolle. Treenit jatkuu huomenna. Herranjestas minkälaista powerii löytyy mun potkuista, vaikka olenkin pieni ja siro.

Lepposaa päivää kaikille.

xx Didem

14 Responses

 1. Ah apua aivan sairaan ihania kuvia, varsinkin 3. ja 4. Noi sun korvikset, sun kasvot ja piirteet, sun kroppa, toi paita ja toi auto 🙂 !! Love love.. Kun luin sun blogia ekaa kertaa (vuos, kaks sitten?) niin arvasin että oot rapu, tuli niin tuttu viba teksteistäsi ja herkkyydestä mut toisaalta vahvuudestasi ym.. Kysyinkin sulta sillon mikä oot ja oikeeseen osu 😛 Kiitos hyvistä arvoista mitä välität! (lähimmäisenrakkaus, lämpö, luonnollisuus ym).. Bless. 

 2. Hei ja myöhästyneet onnittelut toiselta rapu-naiselta, joka kylläkin täytti jo aikalailla enemmän vuosia:) Olipa kiva lukea rapuun liittyviä ominaisuuksia, tunnistin niistä täysin myös itseni. Kiitos taas ihanista kesänmakuisista kuvista, ihania! Kivaa kesää koko perheelle ja terkut Espanjasta!

  1. Kiitos paljon ja samoin myös sinulle isot onnittelut. 🙂 

   Espanjassa aurinko taitaa paistaa ihan mukavasti kesän. Nauttikaa. <3

 3. Aivan taivaallisen kauniita kuvia! Yhdet kivoimmat kuvat mitä sulla on ollu! Paljon aurinkolaseilla on hintaa ja mistä tätä merkkiä löytyy? Toinen kysymys on suositteletko jotain matkalaukku merkkiä tai tiettyä matkalaukkua. Nyt olisi aika hankkia kunnon laadukas matkis ja sinä varmaan matkustelevana tyyppinä tiedät näistä enemmän, kun minä! Ihanaa kesää!

  1. Niinkö? Kiitos tosi paljon. Bongasin ton ajopelin meidän hoodeilla, että oli heti pakko käyttää hyväksi näin siistii autoo. Onko tyyli jotenkin enemmän sun makuun näissä kuvissa vai muuten vaan siistit kuvat?

   Meillä on käytössä Rimowan matkalaukut. Ne kevyet..en muista mallia. Ihan parhaita. 

   Ihaaa kesää myös sulle <3

   1. Koko pakkaus! Stailisi ovat aina kauniita, mutta kuvissa on jotenkin niin ihana henki! Menopeli kyl magee! <3 tyylisi on kyllä näissä ihanan rento ja “helppo” 🙂

 4. Moikka! Mistä sun snapchatin storyssa nähty pitkä paita on? Se näytti tosi kivalta! Ja hei aiotko vastailla parin postauksen takaisiin kysymyksiin?

  1. Se on Zaran ALE rekistä tällä viikolla ostettu. 

   Joo aion vastata 🙂 Just nyt on vastailuhetki menossa. 

 5. Moikka! Musta tuntuu, että viimeaikoina sulle on tullut paljon yhteistyön kautta tuotteita ja vaatteita ja nyt kysyisin mitkä on sun luotto shampoot, meikit, hajuvedet ja ihonhoito jutut sun omasta takaa! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.