KESÄN MEIKKITRENDIT

Kuvat: Juuli Rönkä

 

 • Luomiväreissä nähdään kaikki lämpimät ja murretut sävyt
 • Pastellinen silmämeikki
 • Huulimeikissä edelleen nudet ja maanläheiset sävyt
 • Värilliset ripsivärit ja myös kaikki mahdolliset värikkäät ja rohkeat rajaukset
 • Iho saa kuultaa ja olla hehkuva

Muutama viikko sitten tiedustelin meikeistä, kesän trendeistä ja tyyleistä, istuessani ammattilaisen meikattavana. Luonnollinen puheenaihe meikkaajan kanssa ja minulle tietenkin mahdollisuus kysyä kaikkea tyhmää mitä tulee mieleen. Minulle tehtiin valkoinen rajaus, joka on makuuni vähän liian rohkea ja erikoinen yksityiskohta, mutta joka sopi hyvin kuvauksiin. Näytän ihan erilaiselta. Vai mitä? Niin sitä vaan pystyy muuntautumaan erinäköiseksi meikin, valojen, varjojen ja värien avulla.

Lopuksi kysyin meikkaajalta, että mitkä kesän trendit sopii minulle? Henkilölle, jolle ihonhoito ja luonnollisuus on tärkeämpää kuin hurjat silmämeikit. Sain vastaukseksi, että raikas iho, tuuheat kulmat ja herkulliset huulet on sun juttusi. Täydellistä!

Kuulas ja hehkuva iho näkyi paljon myös tämän kevään muotinäytöksissä. Mallit kävelivät catwalkilla iho kosteina, ilman puuteria. Toivottavasti trendi saavuttaa suosion, sillä se on helppo, kaunis ja antaa iholle mahdollisuuden hengittää.

Tuuheat kulmat omaavana, pidän huolettomista ja paksuista kulmista. Täytän kulmiani välillä hennosti ja viimeistelen ne geeliharjalla. Arki lookkiini kuuluukin huolitellut kulmat, nudet huulet (huulivoide) ja siistit kynnet. Kun kulmat on mintissä, huulet kosteat ja pehmeät, ei tarvitse muuta.

Terveisiä Espanjasta. Nyt aamupalalle.

xx Didem

8 Responses

  1. Kiitos ? Otan tuon tietenkin kohteliasuutena.

   Välillä on virkistävää leikitellä erilaisilla lookeilla ja työhöni kuuluu osittain uusimpien trendien kokeilua. Tämä oli yksi sellainen.

   xx

 1. Vaikka Didem onkin kauniimpi ilman näin räväköitä meikkejä, on mun mielestä mahtavaa, että hän heittäytyy työhönsä täysillä. Nunna kuvatkin olivat aivan omaa luokkaa. Kun aletaan sitten miettimään monia muita bloggareita, huomaan, että he ei eivät revittele tai kokeile mitään, mikä ei ehkä ole “niin kaunista”. Didem nyt näyttää aina hyvältä, mutta hän ei aina poseeraa samoissa jutuissa ja asuissa saman näkösenä. Esim Metti Forssel on aina glitteri meikit naamassa niin tälläytyneenä, eikä IKINÄ laittaisi kuvia, jotka jotenki erottuisivat rohkeudella. Didem on just coool!!! Ja no Didem näyttää hyvältä oli päällä mitä tahansa, mutta jokaisella on omat jutut mitkä korostavat parhaita puoliaan.

 2. Samaa mieltä ? on ihanaa kun uskaltaa heityäytyä ja kokeilla erilaisia juttuja. Tietäen silti, mikä on se oma tyyli.

 3. Kaunis meikki ja kauniit vaatteet 🙂 Postausehdotus: kuvia joissa sä siivoat ja teet kotitöitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.