KESÄPÄIVÄ

Dress // Lindex

Ballerinas // Gucci

Bag // Chanel

Sunglasses// Rayb Ban

8.00 Lucan vienti päiväkotiin.

9.00 Birgittaan tekemään töitä ja nauttimaan lämmöstä.

11.00 Lankaukseen. (Salon Reza, Itäkeskus)

12.00 BMW huolto. Itäväylällä tapahtui jotain ja mun autonikkunat alkoi itsestään aukee ja sulkeutuu. Edestakaisin. Koko ajan. Meni hermot, niin ajoin Herttoniemen Bemarille.

13.00 Kuvausasujen suunnittelu ja esillepano.

13.15 Itsetehty halloumijuusto salaatti avocadoöljyllä, tomaatilla, paprikalla, pähkinöillä ja babypinaatilla.

14.00 Lucan haku päiväkodista ja tytöt kyytiin.

14.30 Kuvaukset Kriseldan, Maryamin, Janitan ja Lucan kanssa. 🙂

16.30 Blogin kirjoittelua.

Kohta valmistaudun eksklusiiviselle kuuden ruokalajin illalliselle Kämpiin, jonka Peroni järjestää. Meitä kokoontuu pieni porukka bloggaajia nauttimaan drinkeistä, hyvästä ruoasta ja toistemme hulvattoman hauskasta seurasta.

xx Didem

8 Responses

 1. Kuulostaa aivan täydellisen rennolta kesäpäivältä. 🙂 Selviskö muuten mikä vika siinä autossa oli? Mun ystävällä kävi noin ihan vähän aikaa sitten mutta sitten se lopetti sen kuin itsestään eikä jaksettu enää käydä huollossa katsomassa mistä se johtui. Hassua. 😀

  http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

  1. Eikä, siis se oli niin outoo..yhtäkkii vaan ikkunat alkoi veivaa edestakaisin. 😀 Joo iis vein huoltoon ja syy selvisi, mut mun mies hoiti sen huoltoon viemisen ja multa meni ehkä vähän ohi, mikä se syy siihen sit oli, niin en osaa sanoo 😀 Pääasia, että ikkunat toimii taas. 

   Hyvää viikonloppua xx

  1. Heippa! Kyllä on, mutta valitettavasti loppu kaikkialta. :/

   Ihanaa viikonloppua sulle, Ulla <3

 2. Hei! Ihania kuvia, oot kyllä niin luonnon kaunis! Yks harvoista bloggareista, jolla naama ei aina ole täynnä pakkelia. Se on upeaa ja hyvä malli nuorille! Ketkä on Didem sun absolut suosikkeja suomalaisia artisteja? Oot selvästi musasta fiilava tyyppi niin tuli mieleen!

  1. Hei ihana <3

   Kiitos paljon kehuista. Meitä on moneen eri lähtöön ja mä satun kuulumaan siihen porukkaan, joka ei koe meikkaamista niin tärkeänä. Toki haluan näyttää freessiltä, mutta meikkivoidetta käytän ainoastaan silloin kun joku toinen meikkaa minut, eli tod harvoin. Rakastan oikeasti luonnollisuutta ja omasta mielestäni mulle ei edes sovi pakkelit. Ei haittaa vaikka muutama näppy loistaa naamassa, en peitä niitä. 

   Toivottavasti suunta nuorillakin menisi enemmän siihen että luonnollinen on kauniimpaa. 

   Rakastan musaa..ei mulla ole yhtä lempiartistia..tosi vaikee kysymys, koska kuuntelen iskelmästä, suomirokkiin, poppiin ja räppiin.  Tällä hetkellä Haloo Helsinki on aktiivisesti soittolistallani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.