KEVÄISIÄ TUULIA

Photos by Kristiina Ketonen

Dress // Zara

Earrings // Gauhar

Eyewear // Ray Ban

Hyvää Ystävänpäivää teille rakkaat lukijat. Ystävyyttä ja ihmissuhteita on monenlaisia. Ajattelen ystäviäni ja heidän hyvinvointia enemmän kuin he taitavat aavistaa. Vaikken päivittäin tai edes viikoittain ole heidän kanssaan tekemisissä, niin heidän merkitys on korvaamaton. Todellinen ystävyys on kuin elämän vettä. Se on virkistävää, puhdistavaa ja peilin lailla heijastavaa.

En oikein tiedä miksi kutsuisin suhdettani teihin, mutta osan kanssa varsinkin on syntynyt sellaiset tosi lämpimät välit, vaikken olisi konkreettisesti tavannut teitä. Olette lukijoitani, seuraatte elämääni, kommentoitte sitä, haluatte lukea päivästä toiseen kirjoituksiani, joissa ei välillä ole päätä eikä häntää, kunhan vaan höpöttelen. Olette olemassa. Osan kanssa olen vaihdellut sähköposteja, pystynyt auttaa ja olla tukena. Ajattelen, että se on se tunne. Vaikken ole nähnyt suurimpaa osaa teistä, niin tunnen silti läheisyyttä kanssanne. Yhtä lailla kun toivon, että olen voinut auttaa teitä, niin olette koskettaneet minua. Läheisyyttä on eritasoista ja haluan pitää kiinni teistä. Joku just kommentoi, että olisi kiva taas pitää blogitapaaminen. Sellaista olen suunnitellut nyt keväälle.

Keväisiä tuulia ja muutoksen aikaa. Keväällä minulla ainakin iskee kaipuu uusiin asioihin. Nyt on ehkä vähän aikaista puhua keväästä ja luonnon muutoksesta, koska maassa on vielä lunta, eikä kukat kuki vielä pitkään aikaan. Minun uudistusvimman herättää aurinko, joka alkaa lämmittää kasvoja, jää joka valuu vesipisaroina talon katolta maahan ja valoisammat päivät. Myös eiliset kevätmuoti -kuvaukset ja sandaalit toi uutta innostusta minulle. Tekisi mieli hoputtaa vuodenaikoja 🙂

Istuin tänään aamupäivällä sohvalla ja katsoin keittiön mattoa. Keittiöön heijastuvat auringonsäteet saivat minut miettimään uutta vaaleaa mattoa. En usko olevani ainoa, jolla tapahtuu tähän vuodenaikaan kotona/vaatekaapissa pieni kevätuudistus tai muodonmuutos. Aina ei tarvitse ostaa uutta, tavaroiden siirtely on nopea ja tehokas tapa uudistusvimmaan.

Jos omassa päässä on kaaos, niin sieltä kannattaa ensisijaisesti karkottaa sekavat ajatukset pois. Mielen kevätsiivous voi tehdä ihmeitä. Kun keskityt niihin hyviin asioihin ja muistat olla avoin uusille tuulille, niin elämä on paljon kevyempää.

Aurinkoa ja lämmintä mieltä jokaisen päivään <3 Olette tärkeitä.

xx Didem

5 Responses

  1. Didem sä oot niin kaunis, ihan mieletön hehku näissä kuvissa! Ihanaa ystävänpäivää❤

    1. Kiitoksia Reetta ❤️ Hyvää ystävänpäivää myös sulle! Ollaan just menossa Mariskan keikalle 🙂

  2. Moi Didem! Onkohan sulla ajatuksena myydä jotain laukuistasi lähiaikoina? Olisitko valmis luopumaan vaaleanpunaisesta Vuittonistasi? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.