KEVÄTINSPISTÄ JA LUKIJATAPAAMINEN

Kaupallinen yhteistyö: Kämp Galleria

MEKKO / SAMUJI
BIKINIT / COS
SANDALETIT / TERHI PÖLKKI
OLKIHATTU JA KORVAKORUT / &OTHER STORIES
Kevät tekee tuloaan ja yksi parhaista asioista siinä on pukeutuminen. Kevyemmät vaatekerrokset, paljaat sääret ja monipuolisemmat asuyhdistelmät houkuttelevat. Tein tähän postaukseen ensimmäistä kertaa kuvakollaaseja valitsemistani asukokonaisuuksista kevättä ajattelen.
Kaikki vaatteet sekä asusteet on valittu Kämp Gallerian liikkeistä. Kämp Gallerian kakkoskerroksessa, Gardenissa, on esillä laaja kirjo erilaisia suomalaisia suunnittelijoita. Meillä on Suomessa upeita lahjakkuuksia, joita haluan tukea. Pidän skandinaavisesta ja pelkistetystä tavasta pukeutua ja tästä syystä olen valinnut useamman vaatekappaleen ja asusteen myös suomalaisilta merkeiltä. Asujen valinnassa on tärkeintä tuntea oma vartalonsa sekä pukeutua mukavasti. Mikään vaate ei näytä hyvältä, jos se ei tunnu hyvältä iholla. Kannustan myös satsaamaan laatuun ja ajattomuuteen, jolloin vaatteesta voi nauttia pidempään sekä yhdistellä mahdollisimman monipuolisesti. Trendejä ei mielestäni kannata noudattaa niin orjallisesti, sillä ne tulevat ja menevät. Suosittelen ennemmin menemään oma tyyli edellä ja antaa trendien toimia inspiraationa. Tämän kevään trendeissä näkyy muun muassa beige, kaikki pastellisävyt ja voimakkaat graafiset kuviot.
Ensimmäinen asu sopii oikeastaan vähän myöhemmälle kevääseen, kun aurinko alkaa lämmittää. Tämän malliset bikinit ovat mukavat ja housut tukevat vatsaa nousemalla korkealle. Nämä trendikkäät Cosin bikinit saavat vyötärön esiin ja sopivat kaikille vartaloille. Läpikuultava mekko on kepeän ilmava ja bikinit näyttävät hyvältä sen alla. Mekko on Samujilta. Samuji on mielestäni yksi parhaimpia suomalaisia brändejä. Arvostan sitä, että Samujille vastuullisuus, kestävä tuotanto ja laadukkaat materiaalit ovat kaiken a ja o. Näyttävä olkihattu, kultaiset pienet korut ja Terhi Pölkin aivan ihanat sandaletit kruunaavat asun. Kokemusta on Terhi Pölkin kengistä  – ovat laadukkaita ja mukavat jalassa! Näen jo itseni tämän asun kanssa nauttimassa aamiaisesta hotellin poolilla. Hatuista puheen ollen: jos olet hattuihminen, niin suomalaisen muotisuunnittelijan Hanna Sarenin Én Hatsissa kannattaa käydä. Sieltä löytyy hattujen ystäville ihania ja uniikkeja hattuja.

 

PAITA / MARIMEKKO
HOUSUT / SAMSØE & SAMSØE
KOROT / SAMSØE & SAMSØE
PUSSUKKA / COS
KORUT / &OTHER STORIES
Toisen asun Unikko-paita Marimekolta on suosikkini näiden kollaasien yksittäisistä vaatekappaleista. Samsøe & Samsøen housut ovat myös tyylikkäät, rennot ja mukavat jalassa. Housut ovat monikäyttöiset ja ne voi yhdistää helposti erilaisten kenkien ja yläosien kanssa. Valitsin tähän asuun yksinkertaiset mustat korkokengät ja pussukkalaukun, joka on tällä hetkellä kovaa huutoa. Sirot korut sopivat täydentämään kokonaisuutta.

PAITA, SHORTSIT, HOUSUT JA KENGÄT / &OTHER STORIES
LAUKKU / SAMSØE&SAMSØE

Kolmannessa asussa on mukana hieman japanilaista henkeä. Mustat kiiltävät nahkahousut sopivat hyvin &Other Stories -merkin kietaisupaitaan. Vaikka paita on oversize, voi tukevalla vyöllä tuoda vyötärön esiin. Printtisandaalit ja näyttävä laukku tuovat lisää räväkkyyttä muuten minimalistiseen tyyliin. Hellesäässä ei välttämättä halua vetää päälleen nahkahousuja, joten leveälahkeiset shortsit ovat hyvä vaihtoehto nahkahousuille.

MEKKO JA AURINKOLASIT / &OTHER STORIES
VYÖLAUKKU / MARIMEKKO
LENKKARIT / NILSON
Vaikka tyylini on usein neutraali ja maanläheinen värimaailmaltaan, olen valinnut neljänteen asuun hieman väriä. Keltainen on kevään ja kesän hitti ja toimii eritoten ruskettuneella iholla. Tykkään yhdistellä mekon kanssa lenkkareita. Eriväriset lenkkarit saavat vangita huomion ja tällöin kokonaisuudesta ei tule liian juhlava. Myös Marimekon rento vyölaukku tuo tyyliin lisää särmää. Laukkua voi käyttää monella tavalla, esimerkiksi cross bodyna tai olalla. Ihana keltainen kietaisumekko on &Other Storiesin.

 

TRENSSI, HAME, LAUKKU JA KENGÄT / &OTHER STORIES
NEULE / SAMUJI

 

Trenssi on klassisen ikoninen vaate ja se tulisi löytyä jokaisen vaatekaapista. Kasasin viidenteen asuun kaikki suosikkini trenssin ympärille. Trenssejä löytyy tällä hetkellä monissa eri väreissä ja pituuksissa. Valitsin tähän & Other Storiesin beigen mallin, jota voi yhdistellä hyvin monella eri tavalla. Leopardihame on ihanan ilmava ja sen kaveriksi sopivat parhaiten sukkabootsit. Cropattu neule on Samujin.

 

TAKKI / COS
CULOTTE-HOUSUT / HÁLO
SORMUS / &OTHER STORIES
KOROT / NILSON
Viimeiseen asuun valitsin Hálon culotte-housut, joissa on kaunis kuultava printti. Laittaisin &Other Storiesin t-paidan housujen sisään, jolloin vartalo pääsee enemmän oikeuksiinsa. Kokonaisuudesta ei tule tällöin liian tunkkainen ja muodoton. Myös pidempi takki tuo kivasti linjoja ja kerroksia kokonaisuuteen. Culotte-mallisten housujen kanssa sopii parhaiten sirot tolppakorot, jolloin nilkat tulevat kauniisti esiin. En yhdistäisi saappaita tai muita korkeavartisia kenkiä tähän, ettei jalan linja katkea ikävästi. Tämä asu on itselleni se business-tyylinen kokonaisuus, jolla näen itseni palavereissa ja erilaisissa tilaisuuksissa.

Lukijatapaaminen: Yhdellä lukijalla on mahdollisuus päästä viettämään kanssani shoppailuaikaa uudistuneessa Kämp Galleriassa! Mikä on suosikkisi Kämp Gallerian liikkeistä? Kommentoimalla tähän postaukseen, olet mukana arvonnassa. Lukijatapaaminen järjestetään lauantaina 6.4. Kämp Galleriassa ja ohjelmassa on:

  • Aamiainen lempikahvilassani Kuumassa lukijan kanssa
  • Tutustuminen Bubbly Shopping -päivään kauppakeskuksessa (musiikkia, kuohuvaa ja liikkeiden järjestämää ohjelmaa)
  • Käynti Naturellessa (ihonhoito- ja tuotevinkkejä)
  • Stailausapua minulta mahdollisella omakustanteisella shoppailukierroksella. Toimin mielelläni makutuomarina parhaiden keväisten asukokonaisuuksien etsinnässä!
Jos ette tällä kertaa osallistu arvontaan, kannattaa tutustua tuohon Bubbly Shopping -tapahtumaan, joka järjestetään aina jokaisen kuun ensimmäisenä lauantaina Kämp Galleriassa. Tällöin luvassa on huikeita tarjouksia, esiintyjiä, herkuttelua kauppakeskuksen upeissa ravintoloissa ja tietysti sitä kuohuvaa! Kannattaa tilata myös Kämp Gallerian uutiskirje tästä, jolloin saa muun muassa liikkeiden parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiin, kutsuja tilaisuuksiin ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin.
Kämp Galleriasta löytyy mielestäni todella kattava valikoima hyviä ja luotettavia brändejä. Lempparini ovat ehdottomasti Samuji, Terhi Pölkki, &Other Stories, Samsøe & Samsøe, Marimekko, Hálo, Gant Store, COS ja Efva Attling. Jolie Beauty Shopista saa ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja shoppailureissun aikana voi käydä hakemassa smoothiet Jungle Juice Barista. Kämp Galleriasta löytyy kaikki elementit täydelliseen shoppailupäivään! Lista kaikista liikkeistä löytyy täältä .
xx Didem

24 Responses

  1. Todella hyvä inspis postaus, kaikki asut tosi kauniita ja käyttökelpoisia. Kiitos!

  2. cos &OtherStories. Tää sopis niin ihanasti, kun ollaan just tulossa pojan ja miehen kanssa Helsinkiin just 6.4.

  3. &other stories on ihan huippu! Kuumassa en ole koskaan käynyt ja sut haluaisin ehdottomasti tavata. Olen laittanut sulle pari kertaa instan stoorin kautta viestiä , mutta et ole koskaan vastannut mitään

  4. &OtherStories ? Oon niin hukassa oman tyylini kanssa. Sinulta saisin varmasti apua sen löytämiseen. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *