KEVÄTSIIVOUS

Photos by Hayley

Viime päivinä olen käynyt kotona läpi kaikki kosmetiikat ja vaatteet ja järjestellyt niitä uuteen uskoon. Valitsin kosmetiikkavarastoistani vain muutamia tuotteita, joita varmasti käytän. Suosin erilaisia tuotesarjoja ja yksi lempimerkeistäni on ranskalainen L’Occitane, jonka tuotteita olen käyttänyt jo useamman vuoden. Tuotteet ovat hintavia ja olin siksi todella iloinen, että he ottivat yhteyttä ja halusivat antaa kosmetiikkaa testiin. Saan jonkin verran ihonhoito- sekä hiustuotteita ja meikkejä testiin ja kaikkia ei tietenkään pysty käyttämään kerralla, joten on kiva, jos voin antaa tuotteita eteenpäin esimerkiksi lähipiirilleni, jos heillä löytyy niille parempaa käyttöä. Järjestelin myös vaatteeni ja Lucan ulkovaatteet. Talviset sekä liian lämpimät vaatteet saivat siirtyä syrjemmälle ja keväisemmät yksilöt etualalle. Eteisen kaapit ja kylpyhuoneen laatikot pääsivät uuteen uskoon. On ihana tunne, kun kaikki on järjestyksessä ja esillä on ainoastaan niitä tuotteita ja vaatteita joista todella pidän eikä mitään ekstraa.

Luca on ollut muutaman päivän kipeänä ja yskinyt yöllä niin paljon, että uni on jäänyt vähemmälle. Hän ei ole ollut päiväkodissa, mutta on tullut minun mukana töihin. Luca oli mukana esimerkiksi Sarenza -kenkätapahtumassa ja juuri avatun Tapiolan Stockmannin Macin uudella pisteellä. Macin meikkitaiteilija loihti minulle ihanan kevyen ja heleän päivämeikin ja mukaani pisteeltä tarttui väritön kulmakarvageeli, josta olen ollut innoissani. Siis miten en ole tiennyt tajunnut hankkia tällaista aiemmin? Luulen, että kulmakynän käyttö vähenee ja harjaan tummat kulmani jatkossa vain läpinäkyvällä geelillä.

Viikonloppu on mennyt tosi rauhallisesti ulkoillen luonnossa ja syöden hyvin. Oltiin lauantaina Espoossa Lucan kummisedän luona ja käytiin pitkällä kävelylenkillä Espoona kauniissa maisemissa. Saatiin nauttia hyvästä seurasta ja upean rauhaisesta luonnon helmasta, vaikka olenkin enemmän kerrostalo-ihminen ja nautin paljon keskustan sykkeestä. Illalla saunottiin, syötiin pizzaa ja höpöteltiin tyttöjen juttuja Martinan luona. Ollaan ihan seinänaapureita, joten oli ihana vain laittaa aamutakki ja -tossut jalkaan ja sipsuttaa naapuriin. Illan jälkeen oli ihanan rentouttava ja raukea olo saunan jäljiltä. Välillä on vain kivaa chillailla hyvän ystävän kanssa juoruillen ja ottaen iisisti.

Oltiin tänään serkkujen kanssa metsäretkellä, paistettiin lohta ja taas nautittiin. Kone on pysynyt kiinni jo useamman päivän, mutta pieni irtiotto netistä tekee välillä hyvää. Nyt on ihanan pirteä fiilis ensi viikkoon, kiitoksia runsaan ulkoilun! Pitäisi ulkoilla paljon enemmän ja viettää vähemmän aikaa autossa istuen.

Sharon tulee huomenna tekemään Martinalle ja mulle meikit/hiukset meidän kuvauksia varten. Retro henkisiä kuvia olisi tulossa. Kivaa vaihtelua ja luksusta, kun joku muu laittaa kasvot ja hiukset kuntoon. Hyvää yötä murut <3

xx Didem

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.