KEVYTKENKÄINEN

Kuvat Juuli Rönkä

Mekko // Samsøe&Samsøe (gifted)

Takki // Adidas (Urban a)

Korot // Zara

Vaikka tuntuu ettei kesä ole kunnolla edes startannut, olen silti sipsutellut ulkona koroissa enemmän kuin yleensä. Tykkään käyttää korkoja, mutta omistan hieman ongelmalliset jalat, jonka takia mukavia ja tukevia kesäisiä korkokenkiä on ollut vaikea löytää. Blogin puolella minulla on näkynyt Nellyn khakin väriset ja Zaran mustat korkokengät. Olen käyttänyt kumpaakin paria todella ahkerasti, sillä ne on niin mukavat jalassa! Kengät on tehty joustavasta kankaasta, jotka tuntuu päällä ihan sukilta. Kengissä on myös pieniä reikiä jonka ansiosta ne hengittää. Olen kulkenut kyseisillä koroilla koko päivän eikä jalkoja ole alkanut missään vaiheessa särkemään. Itselläni on siro jalka, mutta kengät sopivat myös leveämmälle lestille, sillä ne antavat myöten eiväkät hierrä. Samanlaista materiaalia on käytetty viime aikoina paljon myös lenkkareissa.

Tänä kesänä kenkämuodissa näkyy paljon erilaisia sandaletteja ja korkoja. Tolppakorot ja paksut pohjat ovat edelleen in, mutta mukana on myös jonkin verran siroja malleja. Tyylikkäät ja käytännölliset sandaalit viimeistelevät hyvin kesävaatekaapin. Jos sandaalit ovat hieman näyttävämmät, voi niillä päivän tepastelun jälkeen siirtyä suoraan terassille. Koroilla voi saada asukokonaisuuteen ihan uutta ilmettä, jos vaatteet ovat muuten arkiset. Hupparin ja farkkujen kaveriksi voi hyvin yhdistää korot, jolloin kokonaisuudesta saa helposti todella tyylikkään. Tänä kesänä klassinen remmisandaali on ihan must have ja lisäksi terveyskengätkin toimivat koko ajan yhä paremmin tyylikkäänä asusteena. Jalkaystävällisyys sekä näyttävyys on tärkeintä, kun valitsee itselleen täydelliset kengät. Jos ei halua leijailla ilmassa korkojen kanssa niin voi pysyä tukevasti maassa matalapohjaisilla kengillä 😉 Mukavuus ennen kaikkea!

xx Didem

2 Responses

  1. Ihanat korkkarit! Siis just tollaset oon halunnut kesäksi. Täytyy käydä kattoo noita. Oon tosi huono käyttämään korkkareita, tai mullakin se mukavuus kyl menee edelle. Viime talvi oli poikkeus, kun löysin oikeesti mukavat korkkari-nilkkurit. Niillä oli hyvä sipsuttaa koko talvi. 🙂

    x Charlotta
    http://www.charlottaeve.com

    1. Löytyikö? Jos, niin mitä pidit? Eikö tunnukkin kuin olisi sukka jalassa? ?

      Hyvää kesää!! Terkut mökiltä ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.