KIITOS JODEL

 

Sain niin hyvät naurut Jodelista pari päivää sitten, kun luin juttuja siitä mitä ihmiset olivat kirjoittaneet bloggaajista nyt, kun syksy on tulossa. Paras aloitus pitkään aikaan 🙂 Siellä siteerattiin esimerkiksi erilaisia blogiotsikoita ja Instagram-tekstejä ja tehtiin pilkkaa perinteisistä bloggaajien päivityksistä syksyyn liittyen. Oli taas pakko palata tänään kyseiseen keskusteluun. Olen nauranut niin paljon!

Jodelin aloituksessa kirjoitettiin näin:

Kohta se taas alkaa… nimittäin:

”Ihanaa kun syksy tulee, odotan pimeneviä iltoja, voi kaivaa tuikut esille ja käpertyä viltin alle katselemaan Netflixiä kaikkien kesärientojen jälkeen”

Siellä kirjoitettiin myös näin:

-Ja sen jälkeen tulee takkatuli (vaikka sit sieltä Netflixistä), villasukat, glögi ja kutkuttava joulunodotus

– ”Autumn vibes”, jättimäinen villapaita, paljaat varpaat, ei housuja, kahvikuppi kädessä

– Ja kaikilla samat otsikot kuten ”sweather weather” ja ”baby it’s cold outside”

– Ne hihat vedetty sormien yli. Ja usein se on joku ”vuoksuva tee” eikä ees kahvi

– Mikään ei voita sitä, kun saa kääriytyä villapaitaan ja ottaa ehkäpä jopa lasin laadukasta punaviiniä. Miten sinä selviät marraskuusta?

– ”Christmas may come”. Tänä vuonna en välitä joulukiireestä, vaan tilaan lahjani ajoissa Ellokselta. Niin varmaan joo.

Nää on vaan niin hyviä ja ihan oikeassa! ? Tämä on juuri sitä Jodelin parasta antia. Näen jo silmissäni höyryävät vaahtokarkkikaakaot ja takkatulen viltteineen. Tämän postauksen fraaseja odotellessa!

 

Öitä rakkaat <3

 

xx Didem

One Response

 1. Hahaha apuaaaa on mun eka ajatus!
  Olen itse miettinyt erittäin pitkään, MITEN joiltakin ihmisiltä löytyy oikeasti aikaa ja sellainen “inho”molekyyli sisältään kirjoittaa jotain taikka kommentoida muiden tekemisiä. Kun kerran aina voi ja saa kommentoida sekä korjoittaa palautetta suoraan haluammilleen bongaajille tms.
  Eikö löydy pokkaa, kun pitää noille paska-alustoille kirjoitella. Ja huom! Nyt en siis puolusta ketään erityisesti, vaan ylipäänsä olen miettinyt reilun vuoden verran että mitä v… oikeesti tarvii päässä viirata tai olla omassa elämässä huonosti että löytyy tuollainen halveksunta – asenne ja viha! Mulla ei vaan mene päähän!

  Ehkä myös johtuu osittain siitä että itse ulkosuomalaisena asun muualla, jossa ihmiset keskittyy olennaiseen eikä tuollasia netti / äppi juorujuttuja arvosteta ollenkaan. Ne kuolee jo ennekuin ne alkaa.
  Joten long story short, en vaan tajua, onko keltään muulta pois jos joku muu yrittää tai harrastaa eri tavalla kuin Sinä! Entäpä jos joku haukkuis / arvostelisi esim tämän kyseisen kirjoituksen henk.koht taikka perhe – elämää / yritystä. Esimerkkinä: “Maijan kiska., onpa paska… samat Ständit ksikan edessä joka vuosi. Blaa blaa.. kun kiusa / pilkaa osuu omaan nilkaan- niin vastako silloin Suomessa opitaan!

  Siis kautta rannan tänä kommentti, mutta että mua sapettaa. naurettavaa, Peace !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *