KIMALLUSTA

 

 

KUVAT ANGELINA ILMAST
TAKKI / HM
VILLAPAITA / UNIQLO
FARKUT / WEEKDAY
KENGÄT / GANNI
KORVAKORUT / GLITTER

 

Näyttävät korvakorut laskeutuu kauniisti ja jää olkapäiden yläpuolelle. Korvakorut kimaltavat ihanasti auringon paistaessa kasvoilleni. Pitkästä aikaa olen mieltynyt nimenomaan isoihin ja näyttäviin korvakoruihin. Glitterillä on nykyään kyllä parantunut valikoima tosi paljon. Koruja kun osaa yhdistellä oikein, niin lopputulos näyttää laadukkaalta. Gannin vaellustyppiset kengät tuo sopivaa kontrastia tähän kokonaisuuteen ja näyttävään silmämeikkiin.

By the way! Tämä punertava silmämeikki toimii hyvin vihreiden silmien kanssa, vai mitä? Luin jostain, että keskivaalealle ihollle sopii tällainen lämmin terrakotta sävyinen punainen, vaalealle iholle pinkkiin taittavat sävyt ja tummalle iholle viininpunainen. Monesti vahva meikki vanhentaa minua, mutta tässä tapauksessa kyllä onnistuttiin luomaan kaunis ja hehkuva meikki kuvauksia varten. Hyvä Sharon!

Uusi viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. Olen ollut puhelimessa puolet päivästä. Muutama puhelu ystävän kanssa, kuulumisten vaihtelua, mutta paljon myös kaikenlaista työhön liittyvää. Välillä asiat etenee nopeammin puhelimitse. Olen tänään tehnyt töitä kotoa villasukissa ja verkkareissa. Vuoden ensimmäiset joululaulut ovat soineet taustalla 🙂  Lounaaksi söin eilistä lasagnea salaatin kera ja kahvitauollani käperryin peiton alle lukemaan Idiootit ympärilläni kirjaa. Pehmeä startti viikolle. Maanantain kruunasi lumihiutaleet ja joululaulut.

Eilinen lasagne sai muuten Instagramin puolella paljon kyselyitä. Kiinnostaako blogin puolella minun lasagne resepti?

XX DIDEM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *