KINDNESS

Photos by Mona Salminen

Kukkia siellä ja kukkia täällä, joka puolella kukkia. Ihailen, ostelen ja vastaanotan mielelläni kukkia oikeastaan ympäri vuoden. Kasveja en harrasta. Kukka, jonka elinaika on noin viikon, on erittäin tervetullut luokseni. Tänään heitin kolme hieman kuihtunutta kukkakimppua ja pari rekvisiitta lehteä roskiin.

Keltainen väri on myös aika suosittu tällä hetkellä täällä meillä. Ajatus lähti ensin keltaisesta Gauhar Helsinki sohva tyynystä. Arastelin aluksi väriä ja halusin tyynyn oikeastaan pehmeyden vuoksi, mutta jossain vaiheessa väri alkoi miellyttää omaa silmääni niin paljon, että aloin piristämään kotia muillakin keltaisilla yksityiskohdilla. Keltaiset tulppaanit mustassa Iittalan vaasissa, keltaiset pääsiäismunat pienessä Marimekon kulhossa ja keltaiset siivoushanskat, täyttävät mainiosti väri-innostusta.

Viikonloppu on mennyt kuvausten, ensi viikon töiden suunnittelussa ja myös vapaa-ajan merkeissä. Tänään olen hinkannut kylppärilattioita ja seiniä. Huoh, miten paljon likaa seiniin voi tarttua. Sellaista likaa, jota ei seinälaatoilla näe tai huomaa, ellei ala märällä rätillä hinkkaamaan. Tai minä en ainakaan ole huomannut. Yleensä meillä käy siivooja, mutta tänään tein itse suursiivouksen. Minusta on mukava lähteä reissuun, niin että koti on puhdas ja siisti. Reissusta palaaminen siistiin kotiin ja puhtaisiin lakanoihin on tärkeää itselleni.

Tänään ei ostettu uusi kukkia, sillä huomenna lähdetään tosiaan Lappiin lomalle. Luca sanoi eilen hauskasti että mamma, vielä kaksi yötä nukutaan etelässä ja sit mennään pohjoiseen. Rakas <3 Hän on odottanut eksoottista Lappia kuin kuuta taivaalta.

Nyt menen jatkamaan pakkaamista tonne Lucan Disco -huoneeseen, jonne hän minua koko ajan kutsuu. Näyttää olevan kova meno ja kovat biisitkin soimassa ipdailta:

Tuesday – Burak Yeter (feat. Danelle Sandoval) 

Me ollaan nuoriso – Pikku G

Kylki kyljessä – Pikku G

Nörttismurffi – Smurffit

Hulluuden highway – Haloo Helsinki

Puuttuva palanen – Robin 

 

Viikonlopun ajatus.

 KINDNESS NEVER GOES OUT OF FASHION. 

xx Didem

6 Responses

  1. Otroligt fina bilder med vackert ljus !! Första och nästsista bilden är otroliga!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.