KIRSIKKAKUKKIEN LOISTOA

Kuvat Juuli Rönkä

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Ulkona on niin kaunista, sillä kirsikkapuut kukkii upeasti. Ilmassa on kevään tuoksua, joka toimii hyvänä piristysruiskeena. Rakastan erilaisia tuoksuja ja olen kyllä täysin tuoksuihminen. Ostan kaupassakin tuotteita monesti ihan vaan niiden tuoksun vuoksi. Ystäväni aina mainitsevat siitä miten kotimme tuoksuu jatkuvasti puhtaalle pyykille, kun tykkään käyttää voimakkaasti tuoksuvaa huuhteluainetta. Olen ostanut vaatekaappiin vaatteiden ja petivaatteiden sekaan niin sanottuja tuoksutyynyjä, jotka tuovat kankaisiin ihanaa raikkautta. Kerrostan erilaisia hajusteita niin vaatteissa, kosmetiikassa kuin parfyymeissakin. Olen käyttänyt samaa hajuvettä jo useamman vuoden (Thierry Mugler – Alien), mutta tykkään myös rasvata vartaloni sellaisella voiteella, jossa on mieto ja miellyttävä tuoksu.

Nivea lanseerasi juuri uudet ”Oil in lotion” -vartalovoiteet, jotka sisältävät hoitavia öljyjä, jotka imeytyvät nopeasti eivätkä jätä tahmeaa tunnetta iholle. Tuotteista on saatavilla kolme erilaista aistillista tuoksua, jotka ovat: vanilja & manteliöljy, kirsikankukka & jojobaöljy sekä ruusu & arganöljy. Valikoidut öljyt yhdistettynä kosteusvoiteeseen ravitsevat ihoa tehokkaasti ja antavat iholle pehmeän ja hehkuvan lopputuloksen. Itselläni on pintakuiva iho, jota tykkään rasvailla päivittäin, jotta ihoni säilyy mahdollisimman kosteutettuna, kimmoisana ja nuorekkaana. Omaksi lempparikseni valikoitui kirsikankukka & jojobaöljy, jossa on ihanan raikas ja piristävä tuoksu. Kukkaistuoksuja löytyy meidän kotoa myös muun muassa tuoksukynttilöiden muodossa, joita tykkään poltella aina välillä. Tuoksut eivät saa olla iholla liian voimakkaita, jotta ne eivät riitele muiden aistielämysten kanssa. Erilaiset tuoksut rauhoittavat itseäni, mutta liian voimakkaat hajut voivat olla myös todella luotaantyöntäviä ja aiheuttaa huonoa oloa. On siis tärkeää käyttää hajusteita maltillisesti ja suosia vaikka hiustenhoitotuotteissa samaa sarjaa.

Kävin tekemässä netissä leikkimielisen testin siitä mikä on ominaistuoksuni. Sain tulokseksi, että olen ”Lumoava ruusu”. Alhaalta löytyy testin kuvaus ja tässä linkki missä voi käydä tekemässä testin itse!

Naisellinen ja draamaattinen ruusu arvostaa kauneustuotteissa ennen kaikkea miellyttävää tuoksua ja helppoa koostumusta. Ruusun kukkainen tuoksu saa aina hyvälle tuulelle!

xx Didem

10 Responses

  1. Hei. Mulla tahtoo pyyhkeet mennä koviksi. Ja lakanat tunkkasen hajusia. Oon käyttäny huuhteluainetta mut en oo löytäny hyvää. Onko vinkkejä? Kiitos etukäteen

  2. Jos pyykki tuoksuu huuhteluaineelle, sillä ei ole mitään tekemistä pyykin puhtauden kanssa. Itse olen hajuherkkkä, enkä siten voi sietää jos joku haisee voimakkaalle huuhteluaineeelle. Eikai siihen tartte enää hajuvettä?

  3. Hei kiitos. Kokeilen etikkaa.! Didemin vastaukset jää aina niin vähiin joten kiva kun joku keksi ratkaisun. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.